IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 267 268 269 270 271 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
scorpirescu
post Mar 4 2009, 11:03 AM
Post #2681

Musafir

Loly e noua pe forum, dar nu e noua in joc. Ea, ca si tine a jucat mafia in real life. Eu nu o scot de sub urmarire pentru simplu fapt ca e prima data in jocul nostru.

Nu stiu ce sa zic de Jo. Mi se pare prea fixata aiurea. Cu cine sa fie? Albi, Roxy sau Loly?

Totusi, tu ce parere ai de Roxy ca te ca tragi pe dos sa spui? hmhm? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Totusi Loly nu voteaza azi?
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Mar 4 2009, 11:16 AM
Post #2682

Musafir

Am eu motivele mele de-s fixata pe scorpi. Si angel vrea sa ma linseze cand sunt cetatean onest. Mai, zau asa, noi in loc sa descoperim mafiotii, nu dovedim sa ne acuzam intre noi.
Eu nu cred ca hippo a fost. Ca-i prea mare. L-ar fi vazut toata jungla si-ar fi facut o mare zarva.
Zebra gandeste prea greu. Plus ca-i noua la noi in jungla, nu cred ca ar fi avut motive s-o omoare pe ursoaica.
Eu nu-s, ca doar la naiba, pe mine ma vedeti oriunde m-as afla, ca-s cat china. M-ar fi vazut vecinii daca as fi fost pe acolo.
Pe lista mea raman asa: maimuta, ea le are cu urcatul in copaci, i-ar fi fost mega simplu. Veverita la fel. Mai ales ca ele doua's vecine, cine stie ce-au complotat. Si mai ramane si pinguinu... ca prea nu face el parte din peisaj. Ma tot gandesc, cu ce motive s-a mutat el in jungla? De ce-o fi plecat de langa familie si prieteni tocmai la mama naibii? Eu ma gandesc ca are un motiv tare serios in spate...

+Quote Post
angeldust
post Mar 4 2009, 11:18 AM
Post #2683

Musafir

Nu stiu ce sa zic despre Rox maimutzica inca. Nici n-o banuiesc dar nici convinsa de nevinovatia ei nu sunt.
Si Albina iar nu prea face mare lucru sa ne convinga ca e un pinguin cinstit. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Mar 4 2009, 11:22 AM
Post #2684

Musafir

Daca aveti dubii despre mine, sa intrebati la noapte. Dar sunt aproape sigura ca daca nu voi fi eliminata tura asta, ma killeresc mafiotii la noapte.
Jo, cred ca nu prea s-a tinut cont de capacitatile fizice ale uneia sau ale alteia.

Deci io raman la presupunerea mea initiala. Votez Albi.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 4 2009, 12:11 PM
Post #2685

Musafir

Forfota mare in jungla, animalutele ce odat' erau prietene acum sunt intr'un mare necaz. Cu 2 voturi Roxi, 1 vot Jo, 1 vot Scorpi, 1 vot Albi si cu Zebra care inca se abtine se pare ca mai toate par vinovate. Ce se intampla in jungla? Sfasietoarea moarte a suratei lor le'a blocat mintile? Sau poate iscusinta de actrite ( vezi marea faima din Madagascar) ajuta procesul sa se lungeasca la nesfarsit?!

+Quote Post
albinuza
post Mar 4 2009, 12:16 PM
Post #2686

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Am tot citit pe aici, si nu reusesc sa inteleg un lucru...
Ce cauta ditamai girafa in scorbura?? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ca acolo a zis ca se retrage ultima oara (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ganditi-va un pic.. cum poate unpinguin mic si prapadit sa atarne un urs in copac? Si cred ca eu as fi sarit in ochi mai tare decat oricare dintre voi, dat fiind faptul ca nu sunt in mediul meu nu?
Ping Ping pinguin cinstit venit in concediu! Ce n-am voie?
Si de mine puteti sa intrebati la noapte!
Da chiar..politia de ce nu zice nimic? Ah?

+Quote Post
angeldust
post Mar 4 2009, 12:24 PM
Post #2687

Musafir

Eu cred ca Lolly umbla cu zebra vopsita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca ne-a promis ca plaseaza votul dis de dimineata si acum nu e de gasit. Iar votul ei ar putea fi important (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Jo
post Mar 4 2009, 12:27 PM
Post #2688

Musafir

Eu stiu ca zebrele proceseaza greu... da` chiar asa frate?

+Quote Post
Lollypopsy
post Mar 4 2009, 12:51 PM
Post #2689

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 5,983

am venit am venit... nu sariti... votu in 5 minute sa citesc si eu ce s-a mai dezbatut ...

buuun... deghizarea unui mafiot in maimutica ar fi o miscare pe care o banuim doar pentru ca era greu de banuit la inceput, cu toate astea, pledoaria maimuticii nu a fost foarte convingatoare. in rest mintea mea de zebra si in dimineata asta imi spune sa o suspectez pe angel...
vad ca m-ati acuzat ca m-am aliat cu albi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) scoate omu o vorba, scoate pe cineva temporar din lista de suspecti si gata... asasin cu sange rece! da, am mai jucat mafia, dar acum doi ani si niciodata online, plus ca am declarat dinainte sa inceapa jocu ca mi se pare mai complicat asa pentru ca n-ai comportament non-verbal, chiar crezi sa fi luat eu jobu de pion principal asa din prima... is un simplu cetatean foarte confuz...
asa ca: o sa merg pe mana voastra sa nu mai tin jocu in loc, pentru ca voi deja stiti cum joaca fiecare... si o sa ma las influentata de data asta...
votez Roxi

ps: nu mi-a mers netu la scoala de-aia nam votat pana acum... dimineata am mizat ca merge ca eram in intarziere as usual

+Quote Post
kary_pink
post Mar 4 2009, 12:56 PM
Post #2690

Musafir

O noapte si o zi se chinuira sarmanele animalute sa dezlege misterul mortii Ursoaicei. Veverita striga spre girafa, girafa spre hipopotam, pinguinul sarea in gatul maimuticii, zebra tremura toata...Ala: io nu, ala: el da, ala: ba nu io ba ala...Intr'un final prea simpatica maimutica Roxa fu incatusata si aruncata dupa zabrelele reci ale inchisorii junglei. Pe drept, pe nedrept oare cine stie?!
Si cu toate astea in vraja unei altei nopti atarnand de copacul fericirii fu gasita o funie dar fara victima...Oare ce vrea sa insemne aceasta?...

Inimi ce salta din piepturi si frica sfasietoare ce tulbura mintea intregii jungle. O nebunie care cine stie cum se va sfarsi?!

(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/una-scena-del-film-madagascar-15198.jpg)

Raman sa proceseze misterul funiei care atarna de copac dar fara victima: hipopotamul Angel, girafa Jo, zebra Loly, veverita Scorpi si pinguinul Albi

+Quote Post

465 Pages V  « < 267 268 269 270 271 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th July 2025 - 08:31 PM