IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 268 269 270 271 272 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Jo
post Mar 4 2009, 01:14 PM
Post #2691

Musafir

Eu cred ca pentru mine era funia aia. Eu sunt cam somnambula de fel, si m-am trezit azi cu niste urme pe gat... Da` cum dormeam tun, habar nu am ce sa-ntamplat. Poate o fi domnu` giraf care vrea sa scape de mine...
Sau poate altcineva? Poate hipopotamul, care inca ma crede vinovata si vrea sa-si faca singura dreptate.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Mar 4 2009, 01:26 PM
Post #2692

Musafir

Deci te dai drept doctor Jo ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ei bine, deci nu m-am inselat in privinta ta.
Ciuda ciuda, ca eu sunt doctorul tura asta, deci funia era pentru mine. Numai ca narcisista cum sunt, nu am riscat ca fundul meu simpatic de hipopotam sa fie tzinta gloantelor voastre, asa ca m-am salvat pe mine (as usual I might add (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

+Quote Post
Jo
post Mar 4 2009, 01:29 PM
Post #2693

Musafir

Doctor, eu? Adica... daca se gaseste o funie goala si n-a murit nimeni a scapat doctorul? Sorry, eu ma gandeam ca n-au reusit sa omoare pe cineva, nu ziceam ca as fi eu doctorul. Si cum eu as fi mai greu de spanzurat ca am gatul mare... m-am gandit ca na, my lucky night.
Edit: acu iti dai seama ca n-ar fi logic ce spui tu. daca eu as fi mafiot si as fi incercat sa te omor, si tu ai scapat... as sti ca tu esti doctorul nu? Si ca ai putea foarte usor sa ma demasti daca m-as da drept doctor... adicatelea mi-as semna singura condamnarea la moarte. Hai ca n-oi stiu eu prea bine sa joc... da nici chiar asa...

+Quote Post
Lollypopsy
post Mar 4 2009, 01:32 PM
Post #2694

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 5,983

daca tu esti doctoru angel, mi-ai dat toate planurile peste cap... acum zebra trebuie sa numere din nou... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Jo
post Mar 4 2009, 01:35 PM
Post #2695

Musafir

Acu ea zice ca-i doctoru... da` la fel de bine poate oricine sa zica. Si cel mai usor mi se pare sa te scoti spunand ca "ha, eu sunt doctor/politist, sa nu ma omorati", si toata lumea isi indreapta atentia in alta parte. Inca ma mai gandesc daca o cred sau nu pe angel...

+Quote Post
albinuza
post Mar 4 2009, 01:43 PM
Post #2696

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Opaaa!!! Jo, in momentul in care cineva a fost salvat noaptea, e clar ca doctorul e in viata, si ca e numai unul. Daca Angel a sarit sa spuna ca e doctorul dupa ce tu ai dat de inteles ca ti-ai salvat youre own ass, cel mai probabil ea e doctorul. Cum adica poate sa spuna oricine? Pai pe ce baza? Mie nu mi se pare logic ce zici tu, si is cu ochii pe tine!
Hyppo te-a votat pe tine nu? Acu' era sa moara, tu ai sarit cu gura ca crezi ca era pentru tine... ntz ntz ntz. Te-a luat gura pe di-nainte (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 4 2009, 01:45 PM
Post #2697

Musafir

Votez Albi. tre sa fug .. revin repede si va spun de ce (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Jo
post Mar 4 2009, 01:47 PM
Post #2698

Musafir

Pai care ar fi logica? Daca as fi fost mafiot n-ar fi fost clar ca stiu ca doctorul e in viata? Eu asa am inteles regulile, ca poate oricine sa zica ca e doctor (eu n-am zis nicidecum nici ca as fi doctor, nici ca n-as fi, a fost o afirmatie vaga din care fiecare a inteles ce a vrut), depinde cine e mai convingator.

+Quote Post
angeldust
post Mar 4 2009, 01:52 PM
Post #2699

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Jo (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Astept sa imi zica scopri de ce e albi vinovata si apoi votez.

+Quote Post
Jo
post Mar 4 2009, 01:54 PM
Post #2700

Musafir

Eu am incercat sa fac o glumita, cum ca m-a sugrumat mr. in somn, si voi ati inteles toate ca zic ca-s doctoru... NA! Asa-mi trebe. Iar mi-o fac cu mana mea cand is nevinovata...

+Quote Post

465 Pages V  « < 268 269 270 271 272 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st July 2025 - 11:49 PM