![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/nea.gif) Nu cred varianta cu Scorpi, cum n-o cred nici cea cu Teo.
Altele sunt criminalele aici. Sunt doua si lucreaza la inselarea inamicului. Daca (virgula) Chinte n-a patrat-o tot pe Rox killerita, probabil echipa este Szi si Angel. Si ma astept ca angel s-o voteze pe Teo pentru linsaj in piata publica. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sigur Fanny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Smart one...si asa imbarligatoare cum sunt, ma chinui din greu sa o linshez pe SZI ca sa raman cu mai putine sanse de castig nu?? Te-ai gandit mult la scenariul asta??
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
a venit dimineata in orasul elady, o dimineata calda si linistita, pasarile ciripesc, baiatul cu ziarele s-a apucat deja sa lipeasca afisele cu Beyonce, primarul se gandeste la o serbare, toata lumea crede ca ucigasii au fost descoperiti. dar este oare asa?
nu a murit nimeni, singura durere este inmormantare lui Rozy, care a fost onorata cu titlul de cetatean de onoare al orasului. Au ramas in joc: Angeldust Szimcsi Fanny Lexie Roxana |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
deci iar nu a murit nimeni???? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Gesaz ce mafioti incepatori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai a murit Teo linsata de noi, poporul, nu?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La fel ca garcea, manca-i-as cascheta (pardon de expresie)!
Szi, la esafod cu tine! Pentru moartea lui Rozy si pentru instigarea la omorarea nevinovatelor Scorpi si Teo. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
PAi da mai Lexie, dar in timpul noptii mafiotii trebuiau sa incerce sa mai omoare pe cineva. Ceea ce inseamna ca doctorul iar a salvat fix tzinta mafiotilor.
Sau poate de data asta s-a salvat pe el si el a fost tinta mafiotilor? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Prea ciudat. Oricum partea buna e ca 1) inca mai avem doctor 2) ne cresc sansele de castig 3) nu a mai murit nimeni nevinovat 4) politistul probabil in noaptea asta sa fi avut mai mult fler si sa faca putina lumina in cazul asta imbarligat. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ce dracu, mah? Deci imi vine sa mor! Tocmai o combateam pe Angel mai devreme cu faza cu Teo si m-a bagat seful intr-o seditna fulger. Si cand revin s-a mai dus o zi? Nu ma mai joc, de ce nu ma asteptati? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
LE: stati ca iar m-a chemat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Sa nu votati fara mine ca ma supaaar! |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Care politist? Nu vezi ca nu a dat nici de nici o urma de atatea zile? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu cred ca politistul e mort si ingropat, am mai zis, e prea liniste.
Eu cred ca scenariul este urmatorul: Scorpi si Fanny au fost mafioti la inceput, pe Scorpi am eliminat-o din vointa poporului, iar acum a ramas Fanny singurica sa macelareasca pe cineva. Si cum unde-i unul nu-i putere, nu i-a iesit pasienta si fie a nimerit persoana salvata de doctor, fie pe doctorul insusi care si-a aparat pielea, asa cum a zis si Angel. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu votez Fanny. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Szi tu votasesi. Si oricum erau prea multe voturi contra Teo ca sa ii mai salvezi pielea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Te-a certat ca nu ai fost o colega mafioata buna ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Incep sa cred si io ca nu mai avem politist (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Dar la naiba...asta inseamna ca politistul era rozy si parca e prea telenovela asa. Ca altcineva nu avea cin sa fie, s-ar fi anuntat SPER inainte sa il linsam, ca bash asa tolomac nu e. Eu tot sper sa isi faca si el curaj sa apara si sa zica macar de cine a intrebat si sigur nu e mafiot, ca a avut totusi 3 incercari! cu asta am restrange lista suspectilor si ne-am da seama imediat cine e. Hai domnu politist, curaj , curaj! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 10:01 AM |
|