IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Fanny
post Jan 22 2009, 03:24 PM
Post #271

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/nea.gif) Nu cred varianta cu Scorpi, cum n-o cred nici cea cu Teo.
Altele sunt criminalele aici. Sunt doua si lucreaza la inselarea inamicului. Daca (virgula) Chinte n-a patrat-o tot pe Rox killerita, probabil echipa este Szi si Angel.
Si ma astept ca angel s-o voteze pe Teo pentru linsaj in piata publica.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jan 22 2009, 03:27 PM
Post #272

Musafir

Sigur Fanny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Smart one...si asa imbarligatoare cum sunt, ma chinui din greu sa o linshez pe SZI ca sa raman cu mai putine sanse de castig nu?? Te-ai gandit mult la scenariul asta??

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jan 22 2009, 04:10 PM
Post #273

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

a venit dimineata in orasul elady, o dimineata calda si linistita, pasarile ciripesc, baiatul cu ziarele s-a apucat deja sa lipeasca afisele cu Beyonce, primarul se gandeste la o serbare, toata lumea crede ca ucigasii au fost descoperiti. dar este oare asa?

nu a murit nimeni, singura durere este inmormantare lui Rozy, care a fost onorata cu titlul de cetatean de onoare al orasului.
Au ramas in joc:
Angeldust
Szimcsi
Fanny
Lexie
Roxana

+Quote Post
angeldust
post Jan 22 2009, 04:12 PM
Post #274

Musafir

deci iar nu a murit nimeni???? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Gesaz ce mafioti incepatori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Lexie
post Jan 22 2009, 04:15 PM
Post #275

Musafir

Pai a murit Teo linsata de noi, poporul, nu?

+Quote Post
Fanny
post Jan 22 2009, 04:17 PM
Post #276

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

La fel ca garcea, manca-i-as cascheta (pardon de expresie)!
Szi, la esafod cu tine! Pentru moartea lui Rozy si pentru instigarea la omorarea nevinovatelor Scorpi si Teo.

+Quote Post
angeldust
post Jan 22 2009, 04:18 PM
Post #277

Musafir

PAi da mai Lexie, dar in timpul noptii mafiotii trebuiau sa incerce sa mai omoare pe cineva. Ceea ce inseamna ca doctorul iar a salvat fix tzinta mafiotilor.
Sau poate de data asta s-a salvat pe el si el a fost tinta mafiotilor? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Prea ciudat.

Oricum partea buna e ca
1) inca mai avem doctor
2) ne cresc sansele de castig
3) nu a mai murit nimeni nevinovat
4) politistul probabil in noaptea asta sa fi avut mai mult fler si sa faca putina lumina in cazul asta imbarligat.

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 22 2009, 04:20 PM
Post #278

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Ce dracu, mah? Deci imi vine sa mor! Tocmai o combateam pe Angel mai devreme cu faza cu Teo si m-a bagat seful intr-o seditna fulger. Si cand revin s-a mai dus o zi? Nu ma mai joc, de ce nu ma asteptati? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (

LE: stati ca iar m-a chemat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Sa nu votati fara mine ca ma supaaar!

+Quote Post
Lexie
post Jan 22 2009, 04:24 PM
Post #279

Musafir

Care politist? Nu vezi ca nu a dat nici de nici o urma de atatea zile? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu cred ca politistul e mort si ingropat, am mai zis, e prea liniste.

Eu cred ca scenariul este urmatorul: Scorpi si Fanny au fost mafioti la inceput, pe Scorpi am eliminat-o din vointa poporului, iar acum a ramas Fanny singurica sa macelareasca pe cineva. Si cum unde-i unul nu-i putere, nu i-a iesit pasienta si fie a nimerit persoana salvata de doctor, fie pe doctorul insusi care si-a aparat pielea, asa cum a zis si Angel. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Eu votez Fanny.

+Quote Post
angeldust
post Jan 22 2009, 04:26 PM
Post #280

Musafir

Pai Szi tu votasesi. Si oricum erau prea multe voturi contra Teo ca sa ii mai salvezi pielea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Te-a certat ca nu ai fost o colega mafioata buna ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Incep sa cred si io ca nu mai avem politist (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Dar la naiba...asta inseamna ca politistul era rozy si parca e prea telenovela asa.
Ca altcineva nu avea cin sa fie, s-ar fi anuntat SPER inainte sa il linsam, ca bash asa tolomac nu e.

Eu tot sper sa isi faca si el curaj sa apara si sa zica macar de cine a intrebat si sigur nu e mafiot, ca a avut totusi 3 incercari! cu asta am restrange lista suspectilor si ne-am da seama imediat cine e. Hai domnu politist, curaj , curaj!

+Quote Post

465 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 10:01 AM