IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 269 270 271 272 273 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
angeldust
post Mar 4 2009, 02:03 PM
Post #2701

Musafir

Eu propun totusi sa se anunte politistu, m-am gandit mai bine, dar daca nimerim iar pe cineva nevinovata, ca sunt sigura ca Roxa nu era vinovata, atunci am belit-o

Asa ca sa apara politaiu sa zica ce a investigat, si il salvez la noapte.
Go to the top of the page

+Quote Post
Lollypopsy
post Mar 4 2009, 02:17 PM
Post #2702

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 5,983

hmmm... jo n-a zis ca ar fi doctoru, a zis ca s-a simtit vizata... nu-i iau apararea dar ar fi ilogic sa zica ca ar fi doctoru daca ar fii mafiot din moment ce stia ca doctoru e inca in joc... pe de alta parte, tocmai ca nu a zis ca ar fi doctoru, dar s-a simtit vizata din senin, poate sa distraga atentia de la faptu ca ar fi mafiot ... initial crezusem ca albi ar fi fost doctoru din ce scrisese intr-un post mai sus... acum na... si cum ar fi sa faca jo pereche cu scorpi? cea mai tare combinatie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
si eu sunt sigura ca roxi era innocent... dar m-am lasat influentata aiurea... pe de alta parte... gandeste-te si ca politia ar putea fi deja sub pamant srl...

+Quote Post
angeldust
post Mar 4 2009, 02:26 PM
Post #2703

Musafir

Revizuind ce s-a scris, si ce s-a votat, mie toate calculele imi ies cu Lolly mafiot. God damn...sa ne fi facut Kary bucata si sa o fi pus pe Lolly mafioata tocmai ca era sigura ca nu o vom banui? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Jo-Scopri nu poate fi in mod evident
Jo-Albi iar nu, ca Albi a sarit acum la beregata lui Jo
Scorpi - Albi nu ca scopri a votat-o pe Albi

Deci ce combinatii mai raman in picioare?

+Quote Post
Lollypopsy
post Mar 4 2009, 02:32 PM
Post #2704

Tratabil
**

nu v-a facut kary nimic... eu nu eram de fata cand s-au impartit rolurile, v-a anuntat kary absenta mea, remember?... si incepatoare si absenta... cum dumnezeu sa fiu eu mafiot? intr-adevar te-am banuit pe tine, fara un motiv anume si ma tot sucesc si ma tot invart dar gandeste-te ca nu prea stiu cum jucati niciuna... daca eliminati un cetatean, mafiotii castiga pentru ca si eu cred ca mai sunt doi in joc... eu nu am luat partea nimanui si nu sunt nici mafiot nici politai nici nimic... sunt un cetatean turmentat care nu vrea sa castige mafiotii din primu meu joc (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Jo
post Mar 4 2009, 02:33 PM
Post #2705

Musafir

Angel pare destul de sincera... merg pe mana ei. Da` daca minte, intra si ea in oala cu scorpi si-o sa le votez la toate jocurile urmatoare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nici eu nu cred ca Lolly e mafioso, ca na, e la inceput. Da` cine stie, era clar ca o sa ne gandim toate ca n-are rol important si tocmai ea sa fi infaptuit crima. Da` instinctu meu zice ca e totusi curata. Scorpi e clar unul dintre mafioti pe lista mea. Cealalta persoana care a mai ramas e albi. Nu prea-mi da ea mult de banuit, da` asa, prin excludere. Totusi, e posibil ca scorpi sa fi facut echipa cu roxana, ma gandesc eu asa, si sa o fi votat ca sa nu iste banuieli. Ca a mai fost roxana mafioso si nu o banuia nimeni, tot asa. N-am fost atenta ce s-a desfasurat intre albi si roxana, ar putea si asta sa fie o combinatie.

+Quote Post
Lollypopsy
post Mar 4 2009, 02:39 PM
Post #2706

Tratabil
**

Angel.. de ce excluzi varianta jo-scorpi?... gandeste-te ca daca jo si-ar fi mentinut punctul de vedere sus si tare ca ea nu o mai crede pe scorpi, nu ar da de banuit... dar asta a fost singurul ei argument (ca a mai fost dusa de nas o data de scorpi) si nu e un argument convingator pentru restu', asa scorpi n-ar fi votata... scorpi n-a banuit-o pe jo deloc (desi era de asteptat pentru ca nu a dat un argument de combatut)... ar putea fi o strategie f buna... cine ar banui ceva? plus ca poate kary le-a dat o sansa sa joace impreuna avand in vedere jocul trecut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... angel eu chiar sunt cetatean... asa cum te cred ca tu esti doctoru'

eu una votez, gata... Vot : JO

+Quote Post
angeldust
post Mar 4 2009, 02:55 PM
Post #2707

Musafir

Eu astept sa vina scopri sa ne zica de ce a votat-o pe Albina. Pana atunci nu ma pronunt.

+Quote Post
albinuza
post Mar 4 2009, 03:10 PM
Post #2708

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Si eu la fel!

+Quote Post
Lollypopsy
post Mar 4 2009, 03:26 PM
Post #2709

Tratabil
**

bine, astept si eu sa vad ce mai ziceti... si sa vad ce argumenteaza scorpi... poate nu-i cum am zis eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) dupa cum ziceam... e mai simplu in real life (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
Jo
post Mar 4 2009, 03:31 PM
Post #2710

Musafir

Scorpirescu ne tine in suspans. Cine stie ce motiv o fi avand sa elimine pinguinu...

+Quote Post

465 Pages V  « < 269 270 271 272 273 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd July 2025 - 05:01 PM