![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma, pe fuga am o groaza de lucru.
scorpirescu police prima noapte am intrebat de Jo si nu e vinovata. Am tot incercat sa o scot ca ii prea incapatanata si restu. Dar am si banuit-o un pic sa nu fiu foarte clar ca stiu si sa mor noaptea. ma si mir ca n-am murit, dar asta e .. ghinion. Am crezut ca roxy e mafiot cu angel sau cu albi sau cu loly. si am intrebat de albi. Albi e mafiot. Daca roxi nu era cum spune angel, atunci e si loly mafiot. dar nu stiu. Albi sigur mafiot. jo nu. revin cand pot . prea mult de lucru. Joooo, mai taci din gura ca numai prostii spui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nici nu stiu cum te banuie lumea ca nu ai nici o logica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da, si eu ma intreb ce are cu Ping Ping! Cu toate ca Jo a sarit ca arsa sa spuna ca ea crede ca ea era vizata, cu nu stiu ce intentie, acu' apare Scorpi, care arunca asaaaa o acuza...
Si tot nu mi s-a spus ce cauta girafa in scorbura.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) AAaaa Scoprirescu mincinos!!! Mare mincinos! Ping Ping jura ca nu e mafiot. Parerea e ca a votat si a zis ca revine ca sa vada daca nu se da careva politist A asteptat, a vazut ca nu se arunca nimeni, si a zis ea repede ca e politist! Ping Ping pinguin cinstit! Eu de aici deduc asa. Mafioti Scorpi si cu Jo! Si pentru ca asta e atac la persoana si Insulta totodata, votez: Scorpi Nu aveti decat sa o credeti p ea, dar MIIIINNTEE!! Unde e adearatul politist? Sa spuna ceva ca ma casapiti degeaba! Scopirescu siret! Am zis io ca girafa s-a dus ins corburaa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) This post has been edited by albinuza: Mar 4 2009, 03:59 PM |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da unde-ai vrea sa dorm in junga? Sub cerul liber, sa ma manance ganganiile? Am gasit si eu un copac mai pe masura mea si m-am cuibarit acolo. Ca tot veni vorba... mie tot nu mi-e clar ce cauta pinguinu la ecuator, da` ma rog... stiam eu ca pute ceva aici (cred ca o uitat pinguinu vreun peste pe undeva).
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
no.. in cazu asta... lolly innocent... albi mafiosso jo innocent angel doctor... votam albi si se termina jocu.. ceea ce inseamna ca roxi chiar era mafiot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
dar tot trebuie sa recunosc ca daca ati fi fost tu si jo, scorpi.. ar fi fost o strategie buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) io ma incred in ceea ce zici tu, pentru ca prea ai lay-low jocu asta ceea ce inseamna ca poate chiar esti police... lolly nu e mafiot.. hai sa castigam.. desi presupunerile mele jocu asta au fost total off-track |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
hmmm hmmm hmmmm
bine bine, hai votez Albi ce sa mai zic |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
si da, o banuiam pe jo tocmai ca nu prea avea logica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
si eu tot... devotez JO vot albinutza |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca Jo e varza si zice tot timpul adevarul... io is pe dinafara total la jocu asta. Is dusa, tot timpul imi sap groapa singura!
No, pai atunci scorpi ma iau si eu dupa ce zice politistu si votez Albi. Edit: Apropo, politistu, scuzoaiele mele ca-ti dadeam cu ranga in cap... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da` na, eu Toma necredinciosu`. |
|
|
![]()
|
|
kary fa lumina! sa vedem daca cetatenii onesti au castigat sau ne-au dus de nas mafiotii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astept sa vad pledoaria lu' Albi. Cred ca asa este corect...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie calculele nu imi ies nicicum fratilor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Albi si-a postat pledoaria mai sus, ca a dat Edit, va rog nu mai dati edit ca nu se mai uita nimeni in urma. Io cer sa mai chibzuim nitzel, sa nu se inchida votarea inca. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 04:12 AM |
|