![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
da' daca scorpi minte.. ma inscriu s-o suspectez si eu tot timpu ... ca prea m-a jucat pe fata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Maiii nu-s eu!!!!!
Scorpi nu e politist!!! Eu nu sunt mafiot! Pinguinii nu sunt mafioti! Recititi! Ca v-a lucrat Scorpi si de data asta! Damn u're good!!!! Cum faci oare de sucesti mintile animalelor?? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) NU SUNT EU!!! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
si tot cred ca ar putea fi vinovata cu jo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
a stati ca s-a mai scris intre timp... doua secunde sa citesc... |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, ma bulversati total. Ce-o sarit albina la gatu` lu scorpireasca. Eu incep sa cred ca am votat bine dupa ce zice politistu, ca prea s-a aprins pinguinu...
i se pare lui ciudat ca girafa locuieste in scorbura, da` i se pare perfect normal sa locuiasca in jungla cand locul lui e la polul nord. Cred ca ursoaica l-a mirosit, de asta a omorat-o... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Cum adica Jo unde vroiam sa dormi? ia zi tu cum faci sa intri in scorbura ah?
Nu cumva stai bot in bot cu veverita?? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Io-s in concediu! Pai si cum sa nu sar daca ma omorati nevinovata? Ce ati vrea? Sa stau sa ma spanzurati voi? Ca sa nu mai pun ca dupa aa veti muri pe rand! Ca or sa castige mafiotii!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
4 voturi Albi 1 vot Scorpi
10 minute pana la finalul procesului pentru ascultarea pledoariilor si dezbaterea cazului! |
|
|
![]()
|
|
O sa vedeti! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
V-au lucrat din nou! Dumnezeu sa ma odihneasca! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uite poza cu casuta mea
(IMG:http://www.whyvancouver.com/images/hollow-tree-1.jpg) Ce-i asa de dubios la ea. Ni si veveritoiu la el acasa (IMG:http://i.pbase.com/u12/kimocall/large/6831183.Critters05.jpg) . Ce-are s*** cu prefectura? Tu unde stai, in iglu? |
|
|
![]()
|
|
si tocmai in scorbura... unde-i locul veveritei... tz tz tz inca pare suspecta alianta asta... io stiu atat... eu n-am facut nimic, angel la fel... si banuiesc ca nici roxi... dar daca albi e vinovata atunci e si roxi... astea-s combinatiile albi-roxi sau scorpi-jo.. iar daca e ultima ... ma spanzur la cum au jucat-o si cum m-au facut sa ma invart (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
stai kary... angel a cerut putin ragaz... mai stai nu inchide inca voturile |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Offf.. ca nu prea am timp sa ma agit aci.
Albina, las-o moarta nu te mai agita. Dupa cum te zbati creca ai ramas singura. mai, uitati-va in urma ca v-am spus de Jo ca nu cred ca e. Cum vroiai sa o scot? sa ma anunt din prima politai? M-am gandit si la varianta aia dar eram prea putini cetateni si oricum vad ca nu ma crede nimeni mai nou. Initial am vrut sa intreb a doua noapte de Angel, dar m-am tot gandit si razgandit pana dimineata ca era asa parca prea moale ca sa fie mafiot. Si ce m-am mai distrat ca am nimerit-o din prima pe Albi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am ramas paf cand mi-o spus Kary ca da, e mafiot. Sincer nu ma asteptam la raspunsul asta ca pana acum cand am fost politist numai 'nu' am auzit. bai, eu nu prea mai pot intra nush cat.. incerc, dar nu promit. Albi sigur e mafiot. Stiu ca cer imposibilul sa ma credeti, dar chiar is politist. no, cum vreti voi. revin cand apuc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 09:04 PM |
|