![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci Albi cu Lolly mafioate, bine, fie cum zici tu scoprireasco, daca nu e asa te spanzur.
Ar fi primul joc in care joc io ca cetatean si castiga mafiotii daca ma gandesc bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci imi mentin votul pt Albi si la noapte sa intrebi de Lolly scopri, ok? Io o sa te salvez si daca ma omoara pe mine atunci va descurcati singure (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se lasa noaptea...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Sau puteai sa o scoti pe Jo spunand din prima ca esti mafiot!
Exact cum am banuit! Girafa si veverita impreuna! De ce? A nimerit-o ea din prima pe Albi...ce sa-ti povestesc! Una e sigura: politistul e mort! Eu nu sunt mafiot, si Scorpi va lucreaza cum a facut-o si cand era cu Rozy! Si daca imi aduc eu bine aminte nu a zis ca a intrebat mai intai de Jo? Cum m-a nimerit pe mine din prima? Nu a intrebat de nimeni pentru ca nu are dreptul! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
bine, fie cum ziceti voi... lolly nu e mafiot deci daca e asta noapte se termina jocu...
raman la votu de mai sus... Albi |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bucurie mare in jungla. In jurul copacului fericirii girafa Jo si veverita Scorpi danseaza goale din buric triumfatoare pe jungla!!! Istete iscusite au dus de nas intreaga trupa Madagascar....
Dupa gratii nevinovate: cinstita Albi si nevinovata Roxa Sub mormant: Rozy politista, Loly pop si Angel tradata Invingatoare mafioatele Jo si Scorpi |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
moooooooooooooa deci ce am muscat-o de data asta nu pot sa cred (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Scorpi asta a devenit chiar mare mare bandita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar trebuie sa recunosc ca si Jo care a facut pe lipsita de logica a ajutat-o muuult de tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca m-ati fi sustinut din prima sa o votam pe Jo nu ajungeam in situatia asta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Dar eu ma intreb de unde atata siguranta pe scoprireasca sa stie ea ca politistu e mort (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Oricum bravo, ati jucat asa riscant incant chiar ca am pus botul, cu toate indoielile pe care le aveam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De acu inainte io chiar ca o suspectez pe scorpi tot timpul, mare bandita veverita asta mica |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Scorpi, I am amazed by your mafia playing skills.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io v-am zis! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
deci pana acum am doua persoane care o sa ma banuie tot timpul: jo si angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu am fost sigura ca police e mort, dar nu aveam sanse ramasa singura. m-am bagat police numai ca sa o salvez pe jo. ma bagam si in prima tura daca risca sa iasa din joc. riscul e FUN. daca ma descopereati, ce? ce pierdeam? jocu numa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa am riscat si m-am distrat. dar pliiiiiiz nu mai vreau mafiot. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi cum de ai avut curajul sa spui ca esti politist?
later edit: am vazut acum |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 04:53 AM |
|