![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
albi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
ma bag povestitor daca incepeti diseara. asa o sa am timp sa lucru la birou dimineata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si poate va mai trece neincrederea in mine. cine vrea sa joace sa trimita pm. daca vrea altcineva povestitor sa spuna. jo? |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hi hi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Io ma bag iar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) aa, da nu ca povestitor. Eu vreau acolo, in mijlocu actiunii!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai... aaaaaa... repede lolly mafiot... lolly suspectat bine.. ah... pana la final... ah ah ah...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
daca era vorba de arte martiale, s-ar zice ca voi ati aplicat tehnica aia cu betzivul nu mai stiu exact cum ii zice (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Adica ati jucat asa imbarligat si la risc, incat chiar vi-a iesit, aparent ati jucat prost dar in spate chiar era o strategie bine pusa la punct (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Las ca vi-o coc eu, banditelor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu acuma ca stiu ce bine joaca scorpi... e clar ca e top of the list de fiecare data (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
angel am sperat ca te sucesti in defavoarea lor nu in defavoarea mea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ti-am si zis de strategie... dar n-ai vrut sa ma crezi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) albi a fost nevinovata si dupa reactia de la sfarsit ... of... si nah.. k n-am fost off-track (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .. ce ciuda mi-e
joc si eu...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca ma primiti |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
shhhhh, lolypopsie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
mai, data viitoare as putea chiar fi politist. think (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) cine vrea sa joace sa se inscrie. jocul incepe dupa ora 7 cand se aduna lumea |
|
|
![]()
|
|
stiu ca ai putea... dar de data asta n-ai fost.. si asta conteaza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine se ofera povestitor?
daca e scopri povestitor va spun de pe acum ca m-a amenintat ca ma pune mafiot, ca sa am duble motive sa ma razbun pe ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
eu pe seara iar nu pot... pentru ca pe la 8-9 o sa ies... dar daca incepe la 7 sunt prezenta pentru rol si poveste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma includeti daca vreti...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 10:40 AM |
|