![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari mafioatelor!
Trebuia sa ma prind ca Scorpi umbla cu cioara vopsita cand m-am declarat nevinovata si nu si-a schimbat votul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Pai Scorpi a zis ca vrea sa fie povestitor. Cred ca ma bag si io la urmatoru'. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
cine era politai pana la urma?
nevermind.. nu citisem complet postu lu kary |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Eram sigura ca Scorpireasca era mafioata cu Jo! Catzal, asa deci imi furi tehnica?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pun patent pe ea.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, da, dupa razboi, multi viteji s-arata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai n-aveam voie sa influentez razboiul! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar mi-a batut prea mult la ochi faptul ca erai inversunata pe Scorpi si ea nu zicea nimic. De obicei, catzalul aka veveritza se ataca rau cand e suspectata!! Si apoi cand a spus ca a intrebat de tine, s-a facut lumina clara in ochii mei.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet lasa palavrageala si treci la joc (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, scumpa, pai cum vine asta.. tu te declari nevinoavata si gata toata lumea te crede? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu sunt nevinovata, iaca.. de amu in veci vecilor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Am un singur inscris in joc: Kary Pinky. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trimiteti PM care vreti. Angel, nu te mai obosi sa ma dai de gol. Daca vrea muschiu meu tot te pun mafiot, na! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
eu ti-am trimis PM dar nu stiu daca a mers ca vad ca nu imi apare in sent.. asa ca ma mai abonez o data si aici.. joaca si je daca se poate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) s-ar putea sa nu mai trebuiasca sa plec...
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
4 inscrisi: Kary, Angel, Roxy si Loly. Cine mai poftste cine mai doreste?
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hi hi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Io ma bag iar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) aa, da nu ca povestitor. Eu vreau acolo, in mijlocu actiunii! Scorpirescu are probleme cu vederea? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:51 AM |
|