![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Greu dom'le, greu... nimeni nu stie in curtea cui sa arunce matza.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
nah ca acu` ma oftic c-am tras chiului si nu stiu ce amenintari si promisiuni am ratat. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
parca vin de la manastire in sanul PSD-ului plin de tovarasi "saraci si cintiti"! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy te miros, intai te grabeai la vot, acu reactionezi la pastila aruncata de Jo cum ca Scorpi ar fi pus'o pe Angel...
Jo pai las ca ai aruncat tu prima matza (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu chiar as vedea-o pe Angel mafiot,si uitandu-ma asa pe foita mea cu participantii, as pune-o de mana cu Kary (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca sa vezi si sa nu crezi acu' ma vezi si pe mine mafioso (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bre' lasa ametelile astea ca io mi's cetatean onest |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oare? Atunci opineaza si tu acilea
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa opinez in baza a ce? Ca doar tu te'ai agitat mai mult. Restu si'au marturisit condoleantele.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu parca tot pe scorpirescu l-as vota. El ii capu` tuturor rautatilor! El ne instiga pi tăți aicea!
Edit: Jovinescu tre sa dispara pentru o ora-doua, este presat de doamna Jovinescu de a o insoti in vizionarea unui film. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre' dar restu? Nu aveti nimic de spus?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpirescu povestitor cinstit, bre. pe cuvantu lui (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Burtosii tovarasi nu prea par sa fie foarte ageri la aceasta ora. Haidet, bre, mai cu spor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:48 AM |
|