![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Garcea nu se ascunde, garcea e prost, matze blande cu gherele scoase! Dar macar gacea are confirmarea ca zi e mafiot.
Tare-s curioasa cum au fost voturile precedente, care-au dus la linsarea cetatenei Teo si cine-l consoleaza acum pe Pablo al ei. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Huuuh??? Ce am pierdut? Deci Fanny tu esti politaiu ? Si confirmi ca Szi e mafiot?
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu nu mai inteleg nimic (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
avem deja un vot pentru Fanny. pe masura ce trece timpul, cercul se restrange si toate socotelile sunt date peste cap. cine sa fi fost sufletul intunecat care a luat viata bietei Rozy?
Lexie o banuieste pe Fanny, deja e sigura incat a plasat si un vot pentru asta. Oare ce se va mai intampla? To be continued... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fannyyyyyyyy arunci bomba si ne lasi in ceata?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pai am dat de inteles de vreo tura si ceva, ca si Teo si Scorpi sunt nevinovate. Dar "criminalele" cu sange rece Szi + partenera au agitat spiritele pana a votat lumea importiva lor. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Szi e unul din capii mafiei. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am plasat deja votul pentru ca povestitorul nostru trebuie sa plece pana maine si o sa ne macine grijile si gandurile daca nu aflam cine sunt faptasii sau faptasa, in cazul in care Scorpi a fost primul mafiot al carei cap a picat.
Fanny, asteptam explicatii... Am primit si explicatiile. Problema mea e ca acum nu stiu daca sa te mai cred sau nu. De la inceputul jocului s-a asteptat concluzia politiei si ancheta si nimic. Si brusc, atunci cand se strang randurile, vii si spui ca esti politia. Pai asa pot spune si eu ca's politistul si ca stiu sigur ca tu esti mafiotul. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) This post has been edited by Lexie: Jan 22 2009, 04:42 PM |
|
|
![]()
|
|
explicatiile sunt mai sus.
Deci tu esti "inocenta" care face echipa cu Szi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Incep sa-i dau dreptate lui Angel ca echipa de mafihoti nu-i prea talentata. A instigat la linsarea unor nevinovati, dar n-au reusit sa bungheasca niciunul cu functie. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Minunat! Bine ca acuma zici...ptii drace
Sa inteleg ca ai intrebat la prima tura de scoprirescu, la a doua de Teo si la a treia de Szi ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cam mare bulan ai avut si tu sa intrebi taman de cele pe care le-am linshat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Astept mai multe detalii inainte sa ma pronunt. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am revenit. Deci, am avut dreptate sa te banuiesc data trecuta, Fanny. Tu vrei sa te credem ca ai asteptat sa moara doi oameni nevinovati, desi stiai ca eu sunt vinovata? Mai ales ca Angel a facut apel la politist din prima runda sa intrebe de mine noaptea? Daca stiai de ce nu m-ai dat in vileag a doua zi?
Las-o jos, ca macane! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu votez Fanny si sunt convinsa de alegerea mea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 03:27 PM |
|