![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Kary tu ce ai avut de spus? Vad ca tot astepti sa arunce cineva piatra. Si nu mai fiti ofuscati ca eu vreau sa votez repede si in baza a ce,cand se stie bine ca primul vot e dat pe baza instictului (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tovarasa Josipescu se rascoala impotriva lui Domnu' povestitor Pe asta n-am mai vazut-o!
ma asteptam la mai mult show dar vad ca singurele care schimba vorbe sunt kary si rozy. Imi aduce aminte de inceputul jocului trecut (doar prima pagina am reusit s-o urmaresc) cand cuplul Jo si Scorpi se sicanau si nimeni nu le-a banuit c-ar fi impreuna. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) oups l-am botezat pe Jovinescu, Jopispescu. mile scusi! |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif)
Primiti o fantomita cu colindul? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am venit sa-i zic lu Scorpirescu povestitor cinstit/mafiot neostenit ca nu are doua persoane care o suspecteaza mereu de acum incolo, ci trei (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) De cand mi-ai facut-o, nu te uit eu pe tine (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Acum le-ai dus de nas pe fete cu mare skill si trebuia sa te felicit in public. Pe mine ma recuperati in mafia cand ma mai linstesc, acusica nu-i momentul inca. Succes si va urmaresc cu drag! (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ptiu, piei fantomo!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Fanny cine si ce te opreste sa faci show? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Bre' Rozy lasda vrajeala cu aruncatul pietrei ca io nu am asteptat nimic, dupa cum vezi eu reactionez la cine se implica ca sa iasa la suprafata detalii sa putem sa ne dam cu parerea. Daca numa' tu ai spus cate ceva nah numa la tine am raspuns. A zis Jo am spus si la ea. Dar la restu ce sa zic: Vai tu draga cum jelesti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai bine bine,da' si tu ce crezi. Nu mai reactiona tu la altii,ca reactionez si eu la tine.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tura vura, io avusei niste lectii de engleza la caminul cultural, ca cica asta e la moda acu, nu rusa noastra cea de toate zilele (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Dar acum am revenit in forta. Si io o banuiesc pe Rozelu, dar inca nu imi dau seama cu cine ar putea face pereche (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pe mine nu m-o pus scopri mafioata, dar asta numai dupa indelungi amenintari, numa io stiu prin ce am trecut, bine ca am scapat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) (lexie)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce chestie cum se pun cele doua pe care le banuiam impotriva mea: Kary si Angel (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eee iar o cotiti si o invartiti! Cine sa mai inteleaga strategii aici?
Loly is dead! Si e noua in joc! Eu spun ca a omorat-o cineva caruia ii era frica de cineva nou. So Rozy tu ce te agiti asa? Nici coliva nu s.a racit! Eu oricum votez maine, ca acum Albinescu adoarme in dos! Dumnezeu sa o odihneasca! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:37 PM |
|