![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si io tot maine, ca asa se fac lucrurile in partid, dis de dimineata, cu mintea odihnita , dupa gimnastica de inviorare! Harasho!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre' Rozy numa chestii trestii vezi jocu asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La fiecare cuvintel pac si tu... Pe de alta parte parca nu te vad sa te stii mafiot si sa te agiti asa din prima, dar nah mirosi...
Jo tu ce mai spui? Ca dealtfel la jocurile trecute iti placea sa te agiti... Angel acu' nu ai vre sa te credem pe cuvant (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vad ca oricum nu e toata lumea,si aia care e se retrage la somn,deci n-ar rost sa ne dam noi cap in cap aici,ca toata treaba se va clarifica abia maine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cui sa-i fie frica din cineva nou, Albi?
Eu nu cred povestea asta. Mafiotii sigur l-au ucis pe Lolypovici pentru ca n-ar fi banuit ca avea stofa de ...victima. E cineva smecher care stie ca-i mai usor sa ucizi mai intai oameni si apoi "caschete" (de politai sau doctori). |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si povestitorul se culca imediat pe o ureche. Va mai palmuiti voi maine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io cred asa. Cum io` primu joc n-am avut rol important, si al doilea am fost mafioso... cine a omorat-o pe Lolypovici s-a luat dupa "pattern" ca sa zic asa : primu joc rol neimportant, al doilea important. Si cum putea sa fie mafioso, doctor sau politist si totusi a murit => era doctor sau politist. Sau cel putin asa au gandit cei care i-au facut felul. Mai greu e de descoperit cine a facut asta.
Jovinescu a zis si mai devreme... l-a rapit doamna sa-i tina companie la un film. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
mai mai, se pare ca si ora 9.30 e prea matinala pentru gimnastica de inviorare! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
La altii e abia 8,45 (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Ma duc sa-mi beau cafeaua... Pana una alta ai putea tu daca tot esti asa treaza sa ne spui cate ceva...
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
I'm here,si la 11juma plec la scoala. Poate ne dumirim pana atunci
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
La mine e 8:30. E greu la ora asta sa te inviorezi.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Poor Loly! Hai ne jucam? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:34 PM |
|