![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai hai domnule. Ne jucam. Eu de exemplu mi-am zis o parere. Voi o lalaiti >:P
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
pentru mine e deja timpul sa merg spre activitati muncitoresti. Si ma enerveaza ca sunt nevoita sa-mi dau votul.
ma gandesc la un eventual cuplu de mafioti Albinovici + Jovinescu. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) motivul: au stat cele mai cuminti pe labutele din spate sa vada incotro se indreapta apele. votez Albina si ma duc sa ma pregatesc de munci! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jovinescu taman ce o fost. Crezi ca ar fi pus-o iar?
Si Kary a facut la fel, tot tragea de altii sa opineze, doar ca ea sa se agate de spusele lor. Pai ce-i asta? Mie imi pare a mafiot care nu vrea sa acuze,dar vrea sa se agate de acuzatiile altora This post has been edited by rozy: Mar 5 2009, 09:52 AM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
de ce nu? e o inselare a inamicului foarte buna.
In cazul in care Angel spune adevarul s n-a pus-o mafiot, prin negociere, e foarte posibil sa nu-i fi ramas lui Scorpi mic si necajit, multe posibilitati pentru rolurile de mafioti. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy? Si Kary a facut la fel ca cine? Ca tine poate, ca daca te gandesti bine doar cu tine m'am batut in replici. Dar macar m'am zbatut...
Fanny tu tot te'i facut prezenta dar nu ai argumentat nimic, nu ai avut nimic de spus clar. Doar asa cate un pic pe ici pe colo cereai show... Pe Jo vreau sa o mai aud sa vad ce spune pentru ca spre deosebire de celelalte doua jocuri a fost foarte linistita si e greu sa'mi dau seama ce si cum... In schimb ma pune pe ganduri concluzia ei cum ca mafiotii sigur au omorat'o pe Loli pentru ca nu o credeau o adevarata victima...Of of mai mai... Angel doar a sarit cum ca ea domle a tras de Scorpi sa o puna cetatean si cam atat a avut de spus... Albi abia si'a facut simtita prezenta...Dar cum isi face inviorarea sunt curioasa ce ne spune... Pana una alta revizuind discutiile de aseara eu si Rozy am fost cele mai acide. Dar desi Rozy imi miroase mi'e greu sa cred ca este ea mafiot pentru ca la fel de bine m'am agitat si eu si cum eu sunt cetatean ar putea fi si ea... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca ar fi sa ma iau dupa instinctul initial, asa cum mi-a spus si tura trecuta instinctul initial sa o votez pe Jo dar apoi mi-ati spalat creierii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...tura asta imi spune instinctul sa o votez pe Albi.
Totusi mai citesc 10 minute in spate sa vad ce s-a mai scris, poate am vreo revelatie. eu tura asta sunt cuminte ca nu am nici un rol important si nu vreau sa mor din a doua noapte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vreau sa joc si sa apuc sa descopar mafiotii, macar this time (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mda, am citit ce s-a scris, Albi tot ramane principalul suspect in ochii mei, insa nu prea stiu cu cine sa o cuplez. Parca Albi-Kary ar fi za couple in ochii mei. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pe de alta parte Kary pare a sti ceva despre Rozy (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) deci daca nu e politist, atunci sigur e mafioata si aplica tactica din jocul trecut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jo cam tace dar asta nu inseamna musai ca e mafiot. Fanny pare prea cinstita sa fie adevarata, deci sunt cu ochii si pe ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rozy se agita cam mult, si face asta ori cand e mafiot ori cand nu are nici un rol important. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mai dati si voi cu parerea, ca nu mai am incredere in fortele proprii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pana una alta votez Albi si daca e ma sucesc |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Colpo di genio...
Tura trecuta cand eu am fost povestitor Scorpi mafioata a ales sa o omoare pe Rozy, pentru ca o considera un jucator bun si o vroia eliminata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Acum ea povestitor nu cred sa o fi lasat pe Rozy fara vreun rol important, mafiot sau politist... Dar cum Rozy instinctual a inceput jocul dorind sa se treaca la votare of of mai mai tare imi e ca este mafiot. Rozy astept sa vad ce ai de spus i sa-mi si raspunzi la chestiunea de mai sus... Este foarte important ca in prima noapte sa fie dus dupa gratii un mafiot pentru ca daca se intampla ca tura trecuta si eliminam un nevinovat slabe sanse de castig raman pentru cetateni...Asa ca eu spun sa privim atent si sa gandim bine... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angel nu stiu ce sa spun despre cumintenia asta a ta, un cetatean onest s'ar implica mai mult, ar trage de maneca, ar pune intrebari ca sa iasa la suprafata mafiotul. Nu ar sta in banca lui in umbra... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mai mai mai, iar sariti pe cetateanul nevinovat!
Angel gandeste-te ca m-ai votat si pe mine tura trecuta, si degeaba. V-au omorat mafiotii fara sa clipeasca! Jo, mi se pare ca o da cotita. Ea o banuieste pe Scorpi! Na belea! Scorpi, esti tu cetatean si io povestitor oleaca, poate asa te voteaza. Fanny, de ce Albi? Motive ceva? Kary, agitata. Dar e agitata mereu. Sunt in dubii! Dar parca tot Rozy imi ramane in gand, si as crede ca e cu Fanny! Ca imi aduc io aminte ca si Rozy ne-a lucrat serios cand era cu Scorpi nu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary,ma referam ca ai facut la fel, adik ai asteptat sa acuze altii pe altcineva. Ca tu dai din gura,dar nimic concret,ba chiar vad ca ti-a casunat pe mine. Si eu de fiecare data am inceput jocul dorind sa ne miscam cat mai repejor,nu de alta,dar eu tre sa plec la scoala apoi seara ma duc la verii mei. Si o sa-mi spuneti "aaa,pai daca nu erai am votat in lipsa ta" (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Acum nu inteleg, ii banuiti din prima pe unii doar pt ca s-au descurcat bine candva ca mafioti? Gizas ce logica de fier This post has been edited by rozy: Mar 5 2009, 10:34 AM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
am motivat mai sus, si dupa postarile voastre inclin sa cred ca am mers la fix cu banuiala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Albi si Kary sunteti pe felie, mafioatelor, recunoasteti acum si va scutim de rusine (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 01:31 AM |
|