![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei hai ca acu' dupa postarile mele daca ii sari in gat lu' Rozy incepi sa-mi mirosi Albi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, sau mai bine zis dupa postarea mea Kary s-a hotarat ca ii miroase Albi ca macar sa nu va banuim ca sunteti impreuna. Nu stiu ce sa zic, nu mai pun botul la tactica asta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda,pe mine nu ma intoarceti din drum. Votez Kary
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy eu cred ca tu te faci ca nu vezi. Unde bre' am asteptat sa acuze altii cand io ma agit de aseara? Si pe tine te banui cu motive nu asa aiurea.
Angel voteaza'ma ce sa-ti spun, daca tu din toate postarile mele tragi concluzia ca pac si eu as fi mafioata dar ceva concret nu ai de spus... Dealtfel erai atenta la detalii si daca esti cetatean si doresti sa castigam nu te arunca asa cum sustii ca nu vrei sa faci... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary momentan nu te-am votat pe tine, am votat-o pe albi daca te uiti bine. Insa imi sustin pana una alta parerea mea ca esti pe felie cu Albi.
Sunt f curioasa ce o sa votezi tu in schimb (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Marile mele semne de intrebare sunt cine e doctorul si cine e politistul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ca daca mi-as da seama de astea ar fi mult mai usor sa pun lucrurile cap la cap. Poate ar trebui sa se anunte Police din prima tura, avand in vedere ca suntem 7. Ca daca moare police la noapte am cam belit belengheru. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel am postat fix la aceasi ora cu tine, deci imediat dupa Albi. Ca o reactie la ce a spus. Mea culpa ca reactionez la ce imi miroase sau cum? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre' Rozy lasda vrajeala cu aruncatul pietrei ca io nu am asteptat nimic, dupa cum vezi eu reactionez la cine se implica ca sa iasa la suprafata detalii sa putem sa ne dam cu parerea
Iaca asta ai zis tu. Ca tu reactionezi la ce zic altii. Eu am avut oo sa-mi zic parerea din prima. Si normal ca sari ca arsa,ca doar despre tine e vorba. Tu vrei sa starnesti rahatu ca sa zic asa,si cand se hotaraste lumea,pac votezi si tu. This post has been edited by rozy: Mar 5 2009, 10:45 AM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel eu am spus exact ce ai spus tu, ca ma vezi mafioata. Tu o scoti pe asta cu votatul.
Sincer imi vine sa te votez pe tine dar nu as vrea sa gresesc. Lasa Rozy ca nu te intoarce nimeni inapoi, nici macar nu a incercat cineva. Macar daca ai fi votat cu argumente valide. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poliiiiiiiiiiiiice sa vina police sa faca ordine ca asa nu se mai poate!! Si daca iar au bunghit politistul din prima, we are doomed (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
La modu cel mai serios acu, sa se anunte draku cine e politistu. Ca nici o sansa sa castigam altfel. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Kary tu ce ai avut de spus? Vad ca tot astepti sa arunce cineva piatra. Si nu mai fiti ofuscati ca eu vreau sa votez repede si in baza a ce,cand se stie bine ca primul vot e dat pe baza instictului
Rozy tampesc singura ca te faci ca nu vezi. Defapt te prefaci ca nu vezi. Daca tu ai mentionat numele meu nu era normal sa reactionez? Ca doar mie mi-ai spus ca astept sa arunce careva piatra... Ce e asa greu de inteles? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:38 PM |
|