![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lista suspectilor e urmatoarea: Kary, Angel, Jo, Albi. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa intelegem ca esti politist si asta' noapte ai intrebat de Fanny?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si ma rog frumos io de ce? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ca urlu aici dupa Police care se pare ca nu mai apare??? Ti se pare logic ca mafiotu sa cheme politia in ajutor nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Acu observ si io ca Fanny nu e pe lista. Di ce? Daca esti police rozy atunci raman la presupunerea mea initiala....Albi si Kary, magic couple. Si cred ca Jo e doctorul. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am I right sau nu? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tu da ca ai reactionat numa cand ai vazut numele tau. Angel joci cam instinctual fara tactici incercand doar sa spui ca tu esti nevinovata. Cam asta este concluzia mea dar nu stiu ce vrea sa insemne.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu nu mai spun nimic! Jocul trecut cand m-am aparat, ca de ce ma apar? Ca is suspecta daca ma apar. Asa ca nu ma mai apar! Omorati-ma iar! God loves me!
Aveti asa un talent sa invartiti situatiile ca pe mine ma pierdeti sincer! Eu incep sa fiu din ce in ce mai sigura pe Rozy! Ceva nu imi miroase bine! Asa ca votez: Rozy! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Femeia domnului,votezi polisistu? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Gizas craist, Albi a mafioso (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi las ca vrajeala asta o ai mereu cu God... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nu argumentezi nimic...
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaa,si cred ca se subintelege ca m-am demascat cu increderea ca doctorul ma va salva la noapte. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sooo daca Rozy iese din schema, odata cu ea iese si Fanny... Imi ramane Angel suspecta. Jo doarme in papusoi. Iar Albi astept sa vad ce mai spune...
Sa iasa si doctorul la iveala, in felul asta stim 3 cetateni cinstiti. Si va fi apoi mult mai usor sa identificam mafiotii... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctoru nu se poate demasca, ca daca se demasca,ori mor eu,ori el
Si nu inteleg de ce o astepti pe Albi. Odata ce ma voteaza pe mine,o fi oare cetatean cinstit? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) This post has been edited by rozy: Mar 5 2009, 11:02 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 07:15 AM |
|