![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy ia fii atenta
Spui ca cuplu Angel-Albi nu poa sa fie pentru ca Angel a sarit si votat Albi. Dar cuplu io-Albi ar putea exista desi eu am sarit si pe Albi? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar ai votat-o pe Angel. Nu e ceva neobisnuit ca mafiotii sa se mai ia unul de altul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu votez pe cel care imi pare cel mai suspect. Daca gandeam ca un mafiot as fi votat'o pe Albi ca sa ma scap eu. Si in plus nu ma agitam pe aici ca se dezlege misterul...
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jovinescu abia s-o trezit (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) Doamna are probleme cu spatele si-o trebuit sa presteze despre masaj pana la ore tarzii, asa ca o recuperat de dimineata.
Pai nah ca sa se salveze macar un mafiot. Sau poate face cuplu cu Jo? Jo daca doarme a uitat lumea de ea. Insa aseara a spus ceva despre siguranta ei cum ca Loly fost omorata ca sigur era doar o victima fara rol important. Si Albi se face ca nu intelege ce se scrie pe aici. Ca de ficare data Albi aplica aceeasi tactica... Gresit. Jovinescu zicea ca Lolypovici o fost omorata TOCMAI ca avea rol important. Eu ma gandesc poate era doftoru` si o fost altruista? Mie tare-mi pute angel... tot ma gandesc ca scorpi o pus-o mafia si acuma face pe niznaiu. Apropo, sugerase ea cum ca as fi doctor. Nicht. Tura asta-s fara rol important. Si tac, ca data trecuta cand am fost cetatean onest mi-am sapat singura groapa. Eu votez Angel. Daca intre timp se autodemasca cineva sau ma conving ca am votat gresit... schimb votul. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary oricum va intreba rozy de tine la noapte, asa ca oricine iese tura asta tot ti-o furi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Lasa vrajeala cu stilul meu de joc ca nu are sustinere. Io joc diferit mereu indiferent ce rol am, daca am muscat-o si eu o tura asta nu inseamna amu ca mi-am pierdut skillurile chiar de tot si ai ajus tu sa imi cunosti super bine stilul de joc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mie mi se pare logic ce am sustinut de la inceput. In mod evident nici tu nici albi nu sunteti doctorul, deci doctorul este Jo sau Fanny, mai degraba Jo as zice eu tinand cont de cum a jucat tura asta. Oricum, sa speram ca dupa tura asta macar de cineva vom sti sigur ca e mafiot. Hai bah...nu esti tu doctorul? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Daca nici Fanny nu e atunci e cam najpa de noi. Jo io zic sa cugeti mai bine si sa citesti tot ce s-a scris. Ca votezi aiurea nu de alta. Albi chiar pute de la o posta, nu inteleg de ce tie ti se pare ca nu e asa. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Gandeste-te asa, daca sunt mafiot, cu cine as face pereche? Cu Kary nu, cu albi nu, cu tine nu, deci sunt singura mafioata? Iar n-aveti logica. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ete cum disparura virusii lu Angel cand se vazu cu voturi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Loly daca era doctor nu murea, ca nah prima oara doct. se salveaza pe el... Nu inteleg Angel de ce insisti sa intrebe Rozy de mine la noapte. Eu sunt deacord, ii va spune ca sunt cinstita si ramai tu suspecta nr' 1. Pentru mine a fost foarte ciudat sa vad ca te'ai facut ca nu te prinzi de lista lu' Rozy, in plus prea o trageai tu sa te scoti nevinovata... Si la fel de bine daca tu nu faci pereche cu cineva nici eu as putea ca deh le'am acuzat pe toate. Si mai toate au avut ceva de spus despre mine... Of of mai mai... |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inca nu m-am prins angel cu cine ai face pereche... da` nu-i bai, este timp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu cu scorpi ne-am contrat tot jocul tura trecuta, la fel de bine poti face si tu cu perechea acelasi lucru...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu momentan devotez albi .
Tare mi-e ca am fost pe o pista gresita pentru ca Jo mi-a cam dat cu firma in cap cu logica ei. Si astept cele care m-ati votat sa imi spuneti cu cine fac cuplul de mafioate, daca sunteti asa sigure ca eu sunt. Ha? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Angel a sarit sa se scoata ca nu e ea mafiot, ca a amenintat-o pe Scorpi si asa mai departe si a convins-o sa nu o faca mafiot! Da ce om cinstit umbla cu amenintari ah? Si Scopri oare chiar asa de fricoasa e ea incat sa se lase influentata de niste amenintari aruncate in vant?
Devotez Rozy (de la sine inteles ca devotam) si votez Angel LE: eu o banuiam si pe Fanny la inceput, dar dat fiind faptul ca nu prea se mai poate, raman Jo si Kary! Nu sunt sigura! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by albinuza: Mar 5 2009, 11:55 AM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai cu oricine poti face cuplu. Daca e sa ne luam dupa regula nescrisa ca mafiotii nu se ataca intre ei atunci nimeni nu mai este mafiot. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 03:46 PM |
|