![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si cu cine fac io cuplul Albi? Cu kary pe care o banuiesc de la inceput si care m-a votat? Sau cu Jo pe care eu nu o banuiam deloc dar ea m-a votat ca sa faca o majoritate sa fiu eliminata? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Lumineaza-ma care din variantele astea doua ti se pare tie super logica? Bai...una e sa te banuiesti asa la oha cum au facut Jo si Scopri tura trecuta si cu totul altceva este ca partenerul tau mafiot sa inceapa sa te banuiasca din senin cand era altcineva in vizor si sa intoarca atentia tuturor importiva ta sa fii eliminat. Nu as jucat intr-un asemenea hal de prost mafioata fiind, de asta va asigur (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si numai simplul fapt ca ma banuiti ca as juca asa prost ma face sa ma simt f jignita (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu o astept pe Fanny sa apara sa vad ce zice, ca am un feeling ca se razgandeste asupra votului. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Angel prea te agati de fiecare sa'ti salveze pielea... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
In plus ai fost cam ambigua tot jocul ete aici: Yesterday, 09:58 PM Io una nu ma mai pripesc cu votatul ca daca si tura asta pun botu o sa incep sa am probleme de self - esteem laugh.gif , mai ales ca iar am fost 7, deci sanse mari sa castige mafiotii nusepoate.gif Nu te pripeai cu votatul dar mai apoi reveneai in forta.. Yesterday, 10:29 PM Dar acum am revenit in forta. Si io o banuiesc pe Rozelu, dar inca nu imi dau seama cu cine ar putea face pereche magindesc.gif Pe mine nu m-o pus scopri mafioata, dar asta numai dupa indelungi amenintari, numa io stiu prin ce am trecut, bine ca am scapat laugh.gif Apoi spuneai banuiala ca mai apoi sa spui ca mergi la somn... Yesterday, 10:36 PM Si io tot maine, ca asa se fac lucrurile in partid, dis de dimineata, cu mintea odihnita , dupa gimnastica de inviorare! Harasho! Today, 09:11 AM Daca ar fi sa ma iau dupa instinctul initial, asa cum mi-a spus si tura trecuta instinctul initial sa o votez pe Jo dar apoi mi-ati spalat creierii tongue.gif ...tura asta imi spune instinctul sa o votez pe Albi. eu tura asta sunt cuminte ca nu am nici un rol important si nu vreau sa mor din a doua noapte laugh.gif Vreau sa joc si sa apuc sa descopar mafiotii, macar this time closedeyes.gif Mda, am citit ce s-a scris, Albi tot ramane principalul suspect in ochii mei, insa nu prea stiu cu cine sa o cuplez. Parca Albi-Kary ar fi za couple in ochii mei. magindesc.gif Pe de alta parte Kary pare a sti ceva despre Rozy magindesc.gif deci daca nu e politist, atunci sigur e mafioata si aplica tactica din jocul trecut laugh.gif Jo cam tace dar asta nu inseamna musai ca e mafiot. Fanny pare prea cinstita sa fie adevarata, deci sunt cu ochii si pe ea biggrin.gif Rozy se agita cam mult, si face asta ori cand e mafiot ori cand nu are nici un rol important. magindesc.gif Mai dati si voi cu parerea, ca nu mai am incredere in fortele proprii crying.gif Eu reactionam la singura persoana agitata in joc, adica Rozy dar nah ti'a convenit sa ma vezi vinovata...Si ca sa vezi Rozy era politist, deci nici mafiot nici rol neimportant... Today, 09:34 AM am motivat mai sus, si dupa postarile voastre inclin sa cred ca am mers la fix cu banuiala laugh.gif Albi si Kary sunteti pe felie, mafioatelor, recunoasteti acum si va scutim de rusine nusepoate.gif Deodata pac era pe felie Albi cu mine... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa o dimineata foarte agitata in care politicienii nostri si-au dat cu ziarele peste cap, s-au injurat si s-au amenintat situatia sta in felul urmator:
- Angel 3 voturi - Albi 2 voturi Se pare ca avem si un politist declarat in care tovarasii si-au pus toata increderea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) va mai las sa va mai zburliti pe aci una la alta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pai eu spun ca nu Jo ai putea fi! Nu ai banuit.o deloc, ea a vazut ca parca parca s-ar invarti treaba si in jurul tau, si ca sa scape macar unul. Parerea mea! Tre sa vina Fanny!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bucur ca ai pus tu citatele in ordine, ca sa nu ma mai obosesc eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Chiar daca nu rezulta de nicaieri de acolo cum ca eu as fi vinovata, ma ajuta totusi sa imi demonstrez nevinovatia si faptul ca in instinctul meu initial ceva bun a fost. Am intuit ca rozy are un rol important si asa a fost, deci daca as fi votat-o pe rozy mai ziceam ca aveti motive sa ma banuiti. Dar NU am votat-o. Mi s-a parut Fanny prea cinstita si chiar asa si era, deci daca as fi votat-o pe Fanny mai ziceam ca aveti motive sa ma banuiti. Dar NU am votat-o. Nu am banuit-o nici pe Jo, pentru ca am crezut sincer ca este doctorul. Faptul ca ea s-a aliat cu Kary ca sa ma voteze pe mine si faptul ca Albi a sarit si ea hop tzop sa imi puna streangul de gat, demonstreaza dou lucruri clare : 1) una din cele doua - Albi sau Jo nu au gandit logic deloc cand au decis sa ma voteze, iar cealalata este mafioata. Posibil amandoua dar nu cred 2) nu as avea cum sa fac cuplu cu Jo sau Albi pt ca daca una era partenera cu mine, nu mi-ar fi dat al doilea, respectiv al treilea vot, facand astfel aproape sigura eliminarea mea. Nobody is that stupid, sa fim seriosi. Deci ramane varianta, eu cu Kary mafioate, dupa logica voastra. Eh....ce zici Kary? Te bagi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce tare ar fi!
daca te uiti bine si eu am spus ca Rozy cred ca are un rol important... Dar sincer acu fiecare ce a simtit in instinct nu cred ca este argument convingator ca sa'l crezi nevinovat...ca nah si mafiot daca ai fi ai incerca sa ne convingi cu astfel de imbarligaturi... Eu cu citatele am spus doar ca esti ambigua. Ba erai pusa pe treaba sa vezi nevinovatul, ba deja creadeai ca este Rozy, mai apoi iti era somn si promitea ca dimineata vii in forta. Apoi ai votat Albi, apoi credeai ca ai virusi. Pe mine m'ai ametit si anumite spuse ma fac sa te suspectez... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
DAr despre ce am scris mai sus, vad ca te faci in continuare ca ploua, deci rezulta ca esti de acord cu mine, ca suntem amandoua mafioate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ca tot nu ai spus cu cine crezi tu ca sunt mafioata. Ca o banuiala tot tre sa ai. Sau mergi pe varianta "Las ca scapam acu de angel si apoi mai vedem noi pe cine dam vina, in functie de ce zice rozy?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci singura ta logica e ca io am zis ca am virusi, si apoi stii tu sigura ca nu am avut si drept urmare sunt vinovata. Right? Ei bine si daca chiar am avut virusi? Dar daca baietii de la IT support au rezolvat problema? Dar daca am venit la munca cu gandul sa muncesc si acu nu pot de voi ca vreti sa ma matrasiti nevinovata? Poti tu sa afirmi cu certitudine ca vreuna din ipoteze e sau nu adevarata? Nu prea cred. Asa ca ar fi bine sa iti bazezi acuzatiile pe altceva, ca argumentele tale nu au noima. Am fost ambigua pentru ca eu chiar am incercat sa cantaresc f bine problema, spre deosebire de tine care ai fost convinsa de la inceput ca vinovata e Rozy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si acu ca nu mai poti sa o acuzi pe rozy, normal....ai fost nevoita sa devii la fel de inversunata impotriva altcuiva. Intrebare este de ce m-ai ales pe mine? Pt ca eram la indemana dat fiind faptul ca Jo a fost cam absenta si nu riposta nimic, si pentru ca am votat-o pe partenera ta Albi. Right? Jo tu pe unde umbli mama? iar te-ai dat la fund? vreau sa aud si parerea ta legat de tot ce s-a mai postat si vreau sa aud cu cine crezi ca sunt pe felie. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel te legi de un cuvant spus de mine si ma ataci (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Am spus eu ca virusii sunt singura mea logica?!...Daca esti cetatean cu adevarat priveste bine ce s'a spus pe aici de catre toti...
Si mai sus ti'am spus ca ai putea face cuplu cu oricine. Nu am dat nume pentru ca apoi stiam ca ai sa sari ca nu ca nu ca pe aia am votat'o pe ala l'm acuzat. Asa ca am spus doar ca argumentarea ta cum ca nu ai putea face cuplu cu nimeni pentru ca ori l'ai votat ori l'ai suspectat nu sta in picioare. Eu am sustinut doar ambiguitatea ta si faptul ca'mi mirosi tocmai pentru ca treci de la o stare la alta. Pana acum stateai in banca ta acum cand te vezi pusa la perete te agiti... Eu am spus ca te suspectez si pe tine inainte sa se declare Rozy politist. Si daca ai fi fost atenta la postarile mele ai fi vazut ca am reactionat la fiecare. Chiar cand m'ai intreba pe cine as vota ti'am spus ca pe tine... Angel nu ma convingi sa'mi schimb votul cu ametelile astea despre mine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar de ce eviti atat sa nominalizezi pe cineva? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Esti amuzanta deja. Totusi ma gandesc ca o logica ai acolo cat de cat, si te gandesti cam cu cine as putea fi pe felie. So c'mon let's hear it. Ce mai conteaza ce zic eu dupa aia?
Macar uite, albi a nominalizat-o pe Jo. Tu cu cine m-ai vedea asa? Nu poti sa zici cu cine nu? Pentru ca nu poti sa zici Jo sa ne dam seama ca esti cu albi pe felie si nu poti sa zici albi avand in vedere ca albi mi-a dat al treilea vot si sa o bagi apoi pe ea pe lista suspectilor. eu ma pun sa mai si lucru ceva, numa bine intre timp poate apar Rozy si Fanny si atunci se vor pune lucrurile cap la cap. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai bre, ce te tot legi de mine? Mai am si eu treaba nu stau sa dau intr-una refresh sa vad ce s-a mai scris si sa ripostez. Eu-s cu pielea curata, n-am de ce sa ma bag in polemici care nu ma privesc si sa ma agit prea tare, asa cam ca tine ca vad ca tare esti activa la protejarea pielii proprii.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 04:07 AM |
|