![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel tu de fiecare data cand ai fost mafiot ai dus de nas cetatenii, la inceput stateai in banca ta si apoi te agitai daca erai banuita. Ai putea face cuplu cu Albi si initial ai votat'o la deruta iar mai apoi ai asteptat sa vezi daca si Fanny se intoarce impotriva mea ca sa ma linisezi si sa o scoti si pe Albi din votare. Prea te'ai ratoit tu la ce spuneam eu si ai incercat sa ma pui la zid.
Fanny si daca tu nu o vezi pe Angel mafioata asta ar insemna sa fie cuplu Albi-Jo. Dar bho amandoua au fost prea relaxate ca sa fie impreuna mafioate. Macar una si tot se agita. Soo prin urmare din ce vad eu mafioate ar fi Angel si Albi asa ca oricare ar muri tot scapam de un mafiot. Dar tare nu as vrea ca sireata de Angel ziua urmatoare sa ne duca iar de nas. Ca nah Rozy intreband de mine va gasi ea niste motivatii sa o puna la zid si pe Jo... Sau Rozy sa intrebe de mine si cand se va afla ca's nevinovata poate va iesi la iveala ca Angel este mafiot pentru ambiguitate si atac la mine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai bun kary, atunci asa sa fie cum zici tu, eu votez din nou Albi si ramane sa intrebe rozy de mine la noapte. Asa dupa spusele tale, scapam de un mafiot si o sa alfam si cine e al doilea nu?
Dar asta prespune sa iti schimbi tu votul si sa o votezi pe Albi pt ca e egalitate. Ai inima sa faci tu asta? sa ii semnezi condamnarea la moarte surorii tale mafioate? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca de una singura cam slabe sansele sa castigi, close to 0 I might say |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Numai din faptul ca ma instigi reiese ca esti mafioata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O intrebare, de ce ai dezvotat'o pe Albi?
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Back
Mai, e normal ca Angel sa se agite,doar e in joc pielea ei. Deci asta nu e motiv sa o banuiti. Jo pare prea dezinteresata ca sa aiba rol important. Cred ca a fost doar influentata. Sa moara Geta daca nu sunt Albi si Kary (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai Kary, daca tu crezi ca Angel e cu Albi,la fel de bine ai putea sa o votezi pe Albi,ca sa nu fie egalitate de voturi. Tot scapam de o mafioata nu? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pt ca nu eram sigura ca e mafioata, ca a aparut Jo cu teoriile ei lipsite de logica si am avut impresia ca e ea mafioata. Insa cred ca totusi Jo este pur si simplu egoista si daca nu e pielea ei in joc o doare la banana ca noi cetatenii ca echipa am putea sa pierdem. Sau poate e totusi mafioata si ma insel. Either way, o sa aflam dupa seara asta cum sta treaba.
So....kary incerci sa ii salvezi pielea lui albi sau mi se pare mie? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel daca se agita este pielea ei, eu daca ma agit sunt mafioata, bun asa...
Stiu ca daca Angel e cu Albi e tot una cine moare prima numa ca asa ma enerveaza Angel cu jocurile ei incat sunt convinsa 100 la 100 ca e mafiot si nah e normal sa o vreau linsata. Ca una e sa ramana ea in viata si alta Albi... Tu ai revazut raspunsurile ei si ai tras concluzia ca este nevinovata? Angel tie ca de fiecare data de azi dimineata ti se pare ba ca nu raspund pentru ca nu stiu ce acu ca vreau sa'i salvez pielea lu Albi mai devreme ca am sarit pe Albi ca sa nu dau de banuit si tot asa. Ei hai ca m'am enervat si m'am plictisit sa ma agit singura. Dezvotez Angel si votez Albi |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu,eu am observat felu de joc a fiecareia, si tu reiesi vinovata. Uite asa vroiai sa introci lumea impotriva mea,ca doar banuiai ca am rol important (si cum mafiot stiai ca nu sunt,sperai sa omori politistul). In fine,daca e egalitate,cineva trebuie sa-si schimbe votul. De ce nu l-ai schimba Kary,daca tot vrei sa vezi un mafiot mort? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Ca pana la urma jucam ca sa castige cetatenii,nu ca sa dam afara p cine ne-a enervat mai mult (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
dar nu numai mie mi se pare kary, uite tocma de aia am asteptat sa vina si rozy cu fanny, sa nu mai cred ca io sunt singura nebuna.
Pentru mine e mai mult decat negru pe alb, incerci cu disperaaaaaaaaaare sa o scoti pe Albi de la linsare tura asta!!! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai aveti la dispozitie 15 minute sa va razganditi. Gata. dac nu Albi has ca ea pe geam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt curioasa de un lucru... Daca Fanny nu a dat de inteles cine e doctorul in mintea voastra cine ar fi? Loly cea moarta?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 09:04 AM |
|