![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Szi e votul meu si-l sustin cu tot cu cascheta di pi cap!
Nu ma mai indoiesc de planul tau cu Lexie! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt buimaca, si io eram convinsa ca Szi e mafioata, in acelasi timp povestea lu Fanny pare cam prea plina de coincidente.
Ar insemna ca in prima seara a intrebat de scorpi, apoi ne-a lasat sa o linsam desi stia clar ca nu e. In a doua seara a intrebat de Teo si ne-a lasat iar sa o linsam nevinovata. Si acum in sfarsit a intrebat de Szi si a bunghit-o la fix. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) O astept si pe cetateanca Rox sa ma consult cu ea, ca pana acum doar ea imi inspira incredere. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu v-am avertizat din start ca garcea-i prost si asteapta parastasele. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
ce sa fac daca-mi place coliva, la fel ca si gogosile. Dar coliva de mafiot e mai buna decat cea de cetatean cinstit. Va spun din experieta mea de cercetas! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Situatia e foarte incordata, avem doua voturi pentru Fanny, care le suspecteaza pe Szi si Lexie de complicitate. In acelasi timp, Fanny sustine ca este politistul dat disparut atata vreme in oras. Care este adevarul, calea, lumina?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai Fanny...deci ai intrebat prima oara de scorpi, ti s-a zis ca nu si ne-ai lasat sa o chilarim???
si uite ce ai zis "ieri" "Eu nu mai sunt asa convinsa de Teo ca ieri. Lexie imi pare mata blanda, care acuza, dar nu cred nici eu ca-i vinovata. De fapt, sunt singurele doua care nu se ascund in spatele anonimatului (desi asa era regula). cetateanu prost e cetatean cinstit. Cred ca echipa e intre Rox si Szi. Sau Szi si Angel. Asta in cazul in care mafioatele sunt intregi si nu injumatatite prin decesul lui scorpi." Deci "ieri " nu stiai ca scorpi e nevinovata si azi stii? Cum pana mea? Retrag ce am zis!!! Am citit in urma postarile lui Fanny si intr-adevar povestea ei sta in picoare!! A intrebat in prima seara de scorpi, stia ca nu e, cand voi ati trimis-o la esafod a incercat sa ne sugereze ca scorpi e politistul ca sa o salveze, ca stia ca nu e vinovata. Apoi in prima zis a suspectat-o toata ziua pe Teo. Seara a intrebat de Teo, a aflat ca nu e, apoi ne-a si zis ca ea nu mai e asa convinsa ca "ieri" ca Teo e criminala, deci ceva ii schimbase dramatic parerea. Apoi a suspectat-o pe Szi si a decis sa imi urmeze in sfarsit sfatul !! Pe care daca il urma de la inceput se simplifica situatia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si a bunghit-o pe Szi care de altfe si mie mi s-a parut suspecta de la inceput. Gata, pe mine m-ai convins, ori ai jucat ireprosabil, ori chiar esi un polistist usor zapacit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Votez Szi |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Dupa cum spuneam, Fanny clar nu e politistul. Sau este si lucreaza in echipa cu mafia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca tot ce a facut numai activitate de politist nu se numeste. Eu sunt sigura ca e mafioata, si-a dat seama ca au killerit politaiul din prima si acum profita, dandu-se drept el...
|
|
|
![]()
|
|
Scorpi era nevinovata, recunosc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Acuma sa fim seriosi, voi traiti in romania sau in tara lui Colombo? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am ediat mesajul de mai sus, am facut eu pe Colombo si sper ca argumentele mele sunt valide (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, nene, asa nu ne jucam. Fanny, ce faci tu se numeste alba-neagra. Cum ai putut sa lasi sa moara Scorpirescu nevinovat? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Cred cu tarie ca Fanny a inventat povestea cu politia acum ca sa-si scape pielea, lucrurile si argumentele ai nu se leaga deloc. Imi mentin votul. |
|
|
![]()
|
|
Totul e ca Partenera lui Zimtata sa nu fie Rox, ca Lex si-a dat deja votul.
Hai ca exista o sansa sa nu fie Rox. sa bag si matanii, sa fiu garcea total (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 03:28 PM |
|