IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 289 290 291 292 293 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
rozy
post Mar 5 2009, 02:55 PM
Post #2901

Musafir

Pai nu a dat nimeni de inteles pt ca doctorul nu trebuie sa se dea de gol. Acum tu speri ca e Loly ca sa ma poti merli pe mine la noapte? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Mar 5 2009, 02:56 PM
Post #2902

Musafir

acu vrei sa stii cine e doctorul sa vezi pe cine matrasesti la noapte? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ca o fi fraier doctoru sa dea de inteles care e, right?

+Quote Post
Jo
post Mar 5 2009, 02:57 PM
Post #2903

Musafir

Eu asa cred (edit: ca loly o fost doctoru, ca ati postat voi intre timp si nu mai intelegea nimeni la ce ma refer). Ca o fost altruista din prima tura si si-a luat-o. Acu... eu nici pe Rozy nu stiu daca s-o cred ca-i politaiu, dupa experienta cu scorpi din jocul trecut cand a dus de nas pe toata lumea. Mie angel imi pute mai tare ca albi. Zice angel ca imi pasa de pielea mea, si ca nu vreau sa ajut restul cetatenilor. Ba uite ca da, tocmai de aia am votat-o pe ea. Si sireata fiind, imediat a convins lumea sa o scoata pe albi nu pe ea, cand s-a vazut cu streangul aproape de gat.

+Quote Post
rozy
post Mar 5 2009, 02:59 PM
Post #2904

Musafir

De fapt Jo,eu am convins-o pe Kary. Si cat de imbecila sa fiu ca mafiot sa ma declar politist atat de devreme? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 5 2009, 02:59 PM
Post #2905

Musafir

Ce'am spus eu si ce ati inteles voi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Hai sa terminam cu jocu' asta ca o lalaim degeaba...

+Quote Post
angeldust
post Mar 5 2009, 03:03 PM
Post #2906

Musafir

Jo, tu ai fi buna sa scrii niste romane politiste cu totul si cu totul originale, ca zau daca inteleg logica dupa care gandesti. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Rozy, las la latitudinea ta de cine intrebi la noapte, cum crezi tu ca sa iasa bine.

+Quote Post
Jo
post Mar 5 2009, 03:04 PM
Post #2907

Musafir

Asta-i scopu draga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ce vrei sa ma cititi ca o carte?

+Quote Post
angeldust
post Mar 5 2009, 03:06 PM
Post #2908

Musafir

Nu, scopul este daca esti cetatean sa lucrezi in echipa si daca esti mafiot sa nu dai de banuit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci daca esti mafioata, sa zicem ca joci bine.

+Quote Post
Fanny
post Mar 5 2009, 03:08 PM
Post #2909

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

nu stiu de ce am impresia ca la noapte o sa moara cineva inocent si fara fonctie. Eu tot pe Jo o banuiesc mana in mana cu Albi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 5 2009, 03:21 PM
Post #2910

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Iotee maii, am lipsit o ora siuite cum v-a intors Angelu'
Da, Angel cand se apara inseamna ca e nevinovata. Eu jocul trecut cand m-am aparat, a insemnat ca ma agit si ca-s vinovata. Ati vazut ca nu am fost! Acum daca nu am avut timp sa zic mai multe, iar sunt vinovata!
You're going to die!!
faceti ce vreti!
Dar va inselati amarnic (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 289 290 291 292 293 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 11:43 AM