![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asaaa.. vad ca nu va-ti razgandit. tovarasii au hotarat sa o arunce pe Albi pe geam. Buf. Poc albina.
Vine noaptea vjjjj furtuna in pahar si in capul ramasilor in viata. Din pacate in capul lui Fanny doar un glont. Au ramas sa se rafuiasca tovarasii: Angelescu, Karynescu, Jovinescu, Rozycescu |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
sincer pe mine aproape ma convinsesesi la un moment dat Albi ca nu esti vinovata, dar apoi s-a chinuit din greu Kary sa te apere si nu am mai avut nici o indoiala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Moaaaa ce rapid a trecut noaptea asta! Deci a murit Fanny? ca nu prea inteleg Mda, se pare ca a murit Fanny (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) a presimtit ea saraca ceva. Bine macar ca mai avem politist si o scoatem cumva la capat. Deci Albina era vinovata pana la urma nu? Ca daca ramaneam numar egal de mafioti si cetateni ar fi castigat mafiotii. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziulica. In mod evident Kary este mafioata,mi s-a confirmat azi noapte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fara aplauze va rog,nu va ridicati (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dap,s-a cam terminat jocul This post has been edited by rozy: Mar 5 2009, 03:28 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
No bine io mi's dar stiiti nu ca daca ati omorat'o pe Albi nevinovata oricum ati pierdut jocul hihihihi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Numa prostii debitez de ciuda ca am fost prinsa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai era nevinovata albi?
Mai sunt confuza asa cu 7 persoane, e prea de tot sa existe posibilitatea sa castige mafiotii din prima tura. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io tot cred ca-i cu angel kary, desi s-au contrat maxim. Maybe it's just for the show (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Da` na, avand in vedere ca kary a confirmat ca-i vinovata, votez Kary Sau s-a terminat jocul? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, stai jos, nimic nu stii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Daca mai erau 2 mafioti in joc s-ar fi terminat jocu, doah. Votez Kary si nu mai jucam in 7 ca e prea usor pt mafioti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi elucideza misterul. Daca era Albi,s-a terminat jocul clar. Acum moare Kary sigur, si eu la noapte intreb de una din doua. Deci oricum se termina si castiga cetatenii
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu prea cred ca era albi mafia...
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
FIN
Angel: cetatean Fanny: cetatean Jo: cetatean Kary: mafiot Albina: mafiot loly: doctor (o salvat-o pe fanny prima noapte) Rozy: police Scorpirescu: povestitor simpatic. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 02:01 PM |
|