![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Moaaa ce nas fin am. Da' ce bulan am avut ca nu au incercat sa ma omoare a doua noapte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hm, macar pe loly am nimerit-o cu doctoru altruist (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
de acum stiu sigur, mereu o sa imi urmez primul instinct (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai giucam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
giucam, dar sa ne strangem 8 de data asta, ca e mai misto asa.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
daaa e mai fain
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Bre io stau prost tare la capitoul incredere! Deci euorice asf i voi ma credeti mafiot!
Pentru linistea voastra a tuturor, propun sa fiu eu mereu mafiot, ca sa eliminati unul din prima... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hai bre, ca uite amu am avutara dreptate.
Si data viitoare cand nu esti, te agiti si tu , de dai de ceasu mortii ca mine, orice numa sa nu mori nevinovata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai da cum altfel? Si stai linistita, ca Jo oricum ma va banui pe mine si pe scopri mereu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nu stiu cum se face ca toate ameninta ca or sa va banuiasca pe voi, si io crap! Si data trecuta nu m-am agitat? Si ce am patit? M-ati spanzurat pura sineprihanita cum eram Ping Ping dead!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
loly, asa altruism n-am vazut decat la Walpu! Pe vremea cand eram povestitor i-a salvat din prima fundul lui Angel (mafiot la vremea aceea). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) a fost foarte funny!
Cum puteti scumpelor sa salvati in prima tura, cand nu stiti nimic despre ceilalti, alt fund decat cel propriu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 05:43 PM |
|