![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu ma bucur macar ca n-am salvat un mafiot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ci un cetatean nevinovat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) am raspuns foarte pe fuga cand mi-a trimis scorpi pm-ul pentru ca deja imi trimisese doua si eu nu raspunsesem... asa ca in graba din lista de nume (care nu il includea si pe al meu) am scris un nume ... fata de care primul instinct a fost de om nevinovat... si dupa ce am trimis in fuga pm-ul am avut revelatia ca am fost proasta si ca trebuia sa ma salvez pe mine, ca mai si banuiam ca urma sa fiu ucisa (instinct again).. i-am trimis lu scorpi pm imediat sa corectez greseala.. dar era prea tarziu, daduse drumu povestii.. si uite asa am ajuns eu doctoru ametit si altruist caruia i-a fost sapata groapa din prima (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
pe scurt, de ametita ce sunt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca incepem in seara asta,ma ofer povestitor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
I'm in si eu.. dar mai dupa 8-9 ca ma duc sa vizitez un omulet bolnavior tare. Daca se aduma nai multi si inca nu sunt incepeti fara mine. e ok
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
3 pana acum. Cine mai doreste,cine mai pofteste?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
io pana pe la 7 sunt la sala, dupa 7 count me in
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 2-March 09 From: Bucuresti Member No.: 5,983 ![]() |
count me in too, ca la vremea de afara... nu ma misc din casa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ziceti o ora la care sa fiu si eu atenta la impartirea rolurilor sa nu mai patesc ca ieri ca tipa scorpi dupa mine si eu plecata cu vaca la pascut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai pe la 8-9 se va incepe,cand apare si Scopri,ca abia 4 ne-am strans
S-au strans: Angel,Scorpi, Albi, Lolly, Kary. Inca 3. Common! This post has been edited by rozy: Mar 5 2009, 05:52 PM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
baga sms-uri bre pe la walpu, jo, fanny, sweet, lilisor .. vezi tu
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 07:04 PM |