![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mie mi`i frica sa ma bag. Am impresia ca toti povestitorii vor sa ma faca mafioata si probabil ca unii vor. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Iar eu zau ca sunt copil cuminte si nu nene rau. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai Fanny, have no fear! Te bagi sau nu?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ahhh si io care credeam ca am inceput deja
Ce sa faci Fanny daca tu pari cea mai inocenta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ma bag si io`.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gut. Mai trebuie 2 oameni. Fanny...totusi? Anyone? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
N-am vreme, mandrelor! Seara pot, dar pe timpul zilei nu reusesc sa tin pasul, oricat m-as stradui. Azi dupa-amiaza s-a gatat jocul si ma intrebat de ce nu m-ati asteptat sa votez... cand colo vad ca fusesm ucisa cu bestialitate.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nothing??? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Fanny maine ziua jucam mai relaxat ca nah e de inteles ca nu toata lumea poate fi foarte activa ziua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) tare-s mic si nacajit.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce Scorpi? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 10:51 PM |
|