![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ahh damn Rozy e povestitor, nu se pune. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si tu mandro nu te bagi? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si fanny, joaca. pune-o acolo, nu-i asa fanny?
Jo cred ca se baga si ea.. sa vedem daca raspunde |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Voi vedea cand revine Rozy, dar de pe acum va spun ca sunt cam... greu de prins. Am planuri incarcate pentru weekend.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo ar putea juca in seara asta. Dar maine dimineata mai greu.. iar la pranz pleaca (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .
Nu mai vre nimeni? Kalu, dr_wise, philia? Angel, Albi .. incercati cu tarie. La mine functioneaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu n-am tarie acasa aici. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am primit pm de la Fanny. Avem 8 oameni. Angel, Scorpi, Albi, Lolly, Kary, Jo, Sweet, Fanny. Nu s-a retras nimeni,nu?
|
|
|
![]()
|
|
Pai cred ca Lolly si Kary.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Atunci nasol |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca se incepe azi, ca sa putem termina pana duminica dimineata ia-ma si pe mine in calcul Rozy.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Fete, eu nu pot sa joc ca imi impart pc-ul cu colega (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si nu prea am cum!
Sry! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 09:22 AM |
|