![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am uitat de stripereala sorry
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) am i alive? ciupiti-ma!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai Scorpi ca erai mic si necajit cand nu jucai pe langa fantana dar acu ce taci chitic?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) cred c-am stofa de victima!
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
i'm so dumb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) you're dead fanny
This post has been edited by rozy: Mar 6 2009, 11:25 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
bai nu mai inteleg nimic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
cine muri sau nu muri si ce s-o intamplat defapt? Io ma tucam cu un ficior pe marginea santului :| |
|
|
![]()
|
|
nu-mi spune ca l-a vizitat tocmai pi doctorul care m-a salvat! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astept sa-mi sara toti in cap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). Dar avand in vedere ca Jo nu joaca. Nici Lexie...
ramane Angel. scorpirescu voteaza Angel. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chiar vroiam acu' sa spun ca daca tot stiu mafiotii cine'i doctorul sa ni se spuna si noua si sa spuna si politaiu' cine'i si de cine a intrebat. Si ete asa deodat 3 cetateni cinstiti!
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hei, ce-i aici! Lumea are treaba maine la camp, ca-i sambata nu duminica si ce se-ntampla??? Mor oamenii la noi in sat??? Ntz, ntz, ntz.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cin' sa ne deranjeze de la treburile noastre?
LE : M-ati bagat in ceata... care, ce, cum a facut? si what????? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu iar sunt in pom si pomul in aer (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 10:52 PM |
|