![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu am doua banuieli mari si late:
1. rozy, ca prea se agita (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) 2. teo, care pare pisicuta blanda, dar e ferm convinsa ca nu e szi mafiotul. pai in cazul asta exista posibilitatea ca si szi sa fie mafiot, in echipa cu Teo. either way, Teo e suspecta |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Avem un vot democratic pentru chinte si unul pentru rozy. Dar inca mai lipseste cetateanul Roxana de la dezbatere (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Unii o acuza ca se ascunde de rusinea faptei comise, altii o asteapta cu pareri, orisicum, suspectul nu va fi linsat pana nu voteaza toata lumea.
In continuare se voteaza, politistul ori a murit ori este ocupat cu alta ancheta, doctorul nu s-a anuntat nici el ca sa isi dea cu parerea.....probabil este nevoie de Poirot insusi pentru a dezlega acest mister. (IMG:style_emoticons/default/cigar.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) stimabili! Imi cer scuze pentru absenta absolut motivata dp meu de vedere (vizita Poke si facut mancare), dar iata c-am aparut pentru a cerceta situatia de la fata locului. Vad ca deja anchetele sunt in derulare.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pare-mi-se ca Teo e un pic cam suspecta pentru comunitatea noastra. Chinte inca nu m-a convins, dar ramane in astepare. Rozy, mi se pare un cetatean admirabil, capabil sa elucideze din misterele complotului.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Asa patesti cand esti avocatul diavolului. Ma acuza lumea de lucruri...
Roxana, dupa limbaj trebuie sa ghicim ca tu esti politistul? Atunci lista mea de persoane suspecte se reduce. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, si teoria lui Chinte, conform careia Teo o scoate pe Szi pt ca ele doua ar fi mafotii, da de gandit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iata a aparut si ultimul cetatean ratacit de prin gospodarie. Incepand de acum, se pot anunta voturile clare. Voturile se mai pot reface in caz ca se razgandeste cineva pana anunt eu ca a venit seara.
Cum nimeni nu s-a anuntat ca fiind politistul, in cazul in care mai traieste, are avantajul ca hotii nu stiu cine este si poate lucra undercover, dar si dezavantajul ca nu va putea fi salvat de doctor in noapte urmatoare si deci risca sa fie decapitat de familia Corleone. Devine interesant (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Asa pot si eu zice de tine si Chinte. Ca prea va completati (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Szi mama, zi si tu ceva ca ma linseaza (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Devotez Chinte si ma mai gandesc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu cred ca ucigasul nu poate fi decat persoana care a fost prima care a aparut la locul crimei dimineata, cea care s-a grabit sa arunce acuzatii si care incearca sa tulbure apele: votez Rozy
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:13 AM |
|