![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mah, eu nu mai inteleg nimic.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca trebea zis de la inceput daca jucam cu striper sau nu. Adica, asa s-au cam incurcat lucrurile. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) numa zi ca nu mai dureaza iar un ceas. O aparut mafioata de sora-ta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) va zic io mafiotii erau Angel cu Albi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
scorpirescu destept. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Rozy, te bat!
Cum sa te joci asa cu viata si sentimentele mele? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si ce curios ma ruga al meu sa'i traduc frumusete de joc la care ma tot distrez io (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Angel asa'i ca erai mafioata? |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Avand in vedere ca jocu' sa incheiat...Fanny, am fost altruista. Da' cine m-a vizitat ca mor de curiozitate? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
asa-i bre...vezi, nu le ajuta dumnezeu la povestitorii astia care vor sa ma puna mafioata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cine era politistu? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Hai ca-i mai distractiv cand ne jucam de-a itele incurcate. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata naiba sa ma ia, Astept pm-uri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
moaaaaa ce te-am nimerit. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 04:44 AM |
|