![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu e prea indicat ca doctorul sa fie altruist. Pai daca Fanny era mafioata si o salvai? Nu este mai bine sa se salveze doctorul pe el insusi in prima noate? Intreb eu?
Scorpi eu nu prea as crede'o 100% pe Angel ca e smechera si nah poa' sa zica ca a fost ca sa se scuze ca nu e si jocu' ce va urma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mai fost o data doctor si am latit-o tare, iar acum cand am nimerit-o...sa terminat prea repede (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar propun sa o lasam pe Rozy sa se concentreze, ca sa incepem totusi in seara asta. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
a inceput deja jocul?
Kary ma acuzi inainte sa inceapa jocul cand tu ai primit deja PM cu rolu? Deci sper ca stii ca esti prima mea suspecta din cauza asta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ti'as arata fereastra de pe mess unde mi'a scris rolul Rozy dar stiu ca nu am voie asa ca Angel go on si suspecteaza dar in timp ce tu te ocupi de mine mafiotii se vor juca cu vietile cetatenilor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai taci, bai, ca poate nu-mi schimb votu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nu stiam ca vinul fiert te ameteste asa tare de cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu va faceti iluzii, nu o sa ma puteti vota la prima tura (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Am un feeling
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te'au omorat deja? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu stiu, dar i feel something strange (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) And what is that I hear? Angels? Petre tu esti? :|
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Petre Petre, ha? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Potoliti-va mai ca iar o gresiti pe Rozy si ne jucam cu mortu viu!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 08:04 AM |
|