![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Incurcate jocurile astea doua...ma confuzati de tot, sper ca nu faceti asta intentionat!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sa inteleg ca v-am ghicit pe voi mafioate nerabdatoare? E pur si simplu feeling.
Fie sunteti pe aceiasi lungime de unda fie chiar reusiti dupa ce vorbiti pe canale private sa scrieti in acelasi timp. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) mi-am pierdut indemanarea
Eu am dubii cu privire la Scorpi si Angel, dar pe Angelu o las asa cum am zis mai sus, ca nu cred ca Rozy a lasat rolurile asa, descoperim pe parcurs. Buna observatia cu scrisu' in acelasi timp. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Moooamaa cat ne.am chinuit sa incepem jocul si io acum nu pot sa va urmaresc! Mie mi.e rau bre, luati.o mai usor!
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si pe mine m-ati pierdut in ceata. Eu cred ca ar trebui sa-mi inventez postul permanent de cetatean vesnic dezorientat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Revenind la subiect... De ce esti Madutz asa sigura ca nu e Angel?... Si adica tu zici ca e Scorpi?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi-i somn rau si nu sunt hotarata nici pe cin sa votez si parca vaz ca va abureste scorpireasca sa ma votati, ca doar stim ce bine se pricepe la manipulat, muuuult mai bine ca mine, i might say (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Asa ca mai bine nu votez, sa nu se termine tura inainte sa apuc sa ma apar cum se cuvine. Ca nevinovata nu mor nici sa stati in cap nah! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Feeling asa din prima, Fanny? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sunt cu ochii pe tine...
Nu stiu ce sa zic de Scorpi. Sa o fi pus-o iar Rozelu sa ne induca in eroare? A fost de atat de multe ori, incat e greu de banuit.....Ce alibi ai pentru noaptea aia, Scorpi? This post has been edited by sweet_girl: Mar 7 2009, 12:21 AM |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai am zis deja Lilisor...Nu cred ca Rozy a lasat-o pe Angel mafiot, dar nu sunt chiar asa sigura...Doar presupun pt moment.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Acum, ca v-am pus mana in mana... va suspectatio de forma.
Mai sa fie de nu sunteti chiar voi(Scorpi si Sweet) mafioatele, sa moara bibi! cum asa feeling din prima? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Intuitia o ai sau nu. that's it |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu zic ca e Angel. Nu stiu de ce. Am asaa un feeling!
Da serios ca nu pot sa urmaresc! Numai ct dau refresh si mai apar 5 posturi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Fany, am citit "sa moara albi" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 10:49 PM |
|