![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai doar eu o suspectez deocamdata, ea nu a zis nimic inca! Si nu as fi atat de fraiera sa adopt aceeasi strategie ca Jo si Scorpi, come on, nu sunt atat de proasta si neoriginala! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh, poi eu tocmai de aia cred ca ar fi putut sa o puna tot pe ea, ca sa ne inducem singure in eroare... ca mi se pare cam vehementa treaba... Oricum nici Scorpi nu-i de iertat mai ales dupa ce ne-a pacalit cu atata dibacie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ... Acum sa vedem, daca nu s-ar acuza reciproc tare buna pereche ar fi impreuna, dar asa, nu vad cu cine ar fi impreuna, poate doar Angel cu Fanny, care le suspecteaza pe Scorpi si pe Sweet si Scorpi... habar nu am... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai oameni, uitati-va cum are Angel primele posturi. Intai unu in care ii spune lui Kary ca o sa o razbune si apoi unul in care o suspecteaza. Angel nu face greseli din astea. Va zic eu.. s-a gandit asa la repezeala pe cine sa banuiasca repede... Se foloseste de faptul ca nimeni nu o sa ma creada pe mine..
Te-ai dat de gol te-ai dat de gol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Madutz cum ii iei tu apararea. Ori esti mafiot cu ea, ori ea chiar a gresit si tu incerci numai sa te dai pe langa ea. Rezulta Madutz mafiot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar pentru tine tre sa mai vad. Pana una alta Angel e cea mai suspecta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si la mine la fel (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Daca va uitati atent, in ciuda aparitiei a nspe posturi pe minut, posturile lui Scorpi si Sweet sunt alaturate. Asta mie imi indica in timp ce restul vorbeste, ele fac strategii. Nu stiu cum au facut Jo si Scorpi, iar chestia asta tine nu de lipsa de originalitate ci de time management.
Daca vb pe messenger nu poti sa scrii si posturi de una doua fraze. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu cred la fel Scorpi... da sa vina si restu cu argumente pentru banuielile lor ca eu sunt doar partial convinsa de Angel, si uite ca la Madutz nu ma gandisem... dar nu cred, presupun ca si ea e in genul meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fanny, poi asa toti suntem mafioti cu toti si uneori chiar 3 deodata, ca sa vezi ce tare ne agitam toti (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi ma acuzi pt ca te suspectez? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu ma dau pe langa Angel, imi este si ea suspecta, e foarte posibil ca Rozy sa fi lasat rolurile trecute, dar am zis ca, momentan, Angelu' e pe locu' 2. Ce sa fac daca mie-mi pari tu mai mult suspecta decat ea ziua asta.
Fanny tu pe cine suspectezi mai exact? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te suspectez pentru ca esti suspecta. Daca sunt pe locul unu, hai voteaza-ma, poate asa o scapipe colega ta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angel, te-ai dat la fund? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
lol. Nu am id-ul lui Scorpi! Dar unde naiba posturile noastre sunt alaturate???
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bah fomeie scorpi..io te-am mai intrebat odata, tu esti beata>? Ori te faci ca nu pricepi?
Unde kkt am suspectat-o eu pe kary? Am spus ca rozy a distribuit rolurile IMPORTANTE la cele care nu au avut, deci la scorpi, kary, fanny ... So??? De aci rezulta ca am suspectat-o pe kary? Am si spus apoi ca poate a fost politist si de aia era asa revoltata ca a murit. Deci....??? Care e shmenu ca nu ma prind? Vrei sa fii asa evidenta ca esti mafioata sau in seara asta nu esti in forma? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 07:27 AM |
|