![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mai io ma bag la somn! Oricum nu pot sa va urmaresc acum, sunteti prea rapide pentru mine! Is batrana rau maaai!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Eu raman bunghita pe Angel! Daca pana maine cand ma trezesc si ma pun sa citesc cele un milion cinci sute cinci zeci si unu deposturi nu ma face nimeni sa ma razgandesc, ea e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Noapte buna cetatenilor si mafiotilor! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
stai ca nu pricep... voi spuneti ca sunt cu Sweet?
Sweet, scumpa, sunt mafiot cu tine? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hai ca tu stii mai bine. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
In primul rand, sa lamurim un lucru din start. Scorpi, tu ma ai in lista de mess? Ca eu nu.
De unde le scoate Fanny? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce sunt asa de evidenta ca sunt mafiot?? Pentru ca te-am votat? hai, zau asa.
No, tu esti suspectul meu numero 1. Convinge-ma ca ma insel. Pana una alta imi mentin votu. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un lucru e clar...Fanny joaca ciudat, nu joaca deloc cum joaca atunci cand e cetatean cinstit. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ea e mult mai chibzuita si nu se avanta in declaratii pana nu are dovezi clare.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nope, sweet, nu te am. Dar o am pe Fanny. Poate is mafiot cu ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce zici, Fanny?
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce se intampla in satul asta? V-ati adunat pe ulita toate si nu mai pricep trecatorii ce si cum... Deci Angel zice ca nu-i ea, Scorpi cu Sweet, Fanny cu Scorpi, Fanny e ceva... deja... cred ca e prea tarziu pentru mine, dar mai shad un pic...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scopri dragutzo, nu EU tre sa te conving pe tine. Nice try. La fel de bine tre sa ma convingi si TU pe mine, ca juma de lume ma banuieste pe mine, cealalta jumate pe tine.
Si cum tu refuzi sa citesti orice scrie altcineva si ti s-a casunat din start pe mine si pari de neinduplecat, nici nu ma obosesc sa incerc sa te conving de ceva. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu pe Sweet si pe Madutz nu le prea vad mafioate tura asta sa fiu sincera. Si daca scorpi nu ar incerca cu tot dinadinsul sa ma convinga sa o votez sincer as vota-o pe Fanny. Mai astept si parerile voastre. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am citit inca o data ce s-a zis...si...Scorpi le cam joaca ca atunci cand a fost mafiot...
Votez Scorpi momentan. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 10:18 AM |
|