![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mai, argumentul cu nu-i in lista mea, pe cuvant e de doi lei.
Doi, joc agresiv pentru ca sunt nedormita si vreau sa ma culc, chiar daca asta inseamna sa gasesc vinovatii eu sau sa ma spanzurati voi. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa ca mai vedem noi cine ii mafiotu, Madutz. te prind io.
Angel, madutz e cu tine sau numai se da pe langa tine? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca sa stie toata lumea, maine la 14.30-15.00 se numara voturile,deci sper pana atunci sa decideti
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Prinde-ma Scorpi...da' ramai cu buza umflata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca mi-s curata ca lacrima...
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Rozy asa tarziu? Sunt sanse sa se termine pana seara? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine ar putea fi perechea lu scorpi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Angel, madutz e cu tine sau numai se da pe langa tine? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E cu mine, in barca oamenilor care nu or beut sara asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Io zic sa ne culcam, poate cine stie ce revelatii avem maine dimineata. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daca ma culc acum, o sa visez numai mafioti. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si capul lui Kary, cum l-a descris Rozelu.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madut, asa tarziu,ca eu muncesc maniana. Deci pana la ora aia toata lumea cu roluri importante sa decida ce vrea sa faca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi: Eu nu beau. Eu cuminte. Eu am de invatat pt bac (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) . Eu nu tai capul nimanui.
Inteles Rozy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Deci pana la ora aia toata lumea cu roluri importante sa decida ce vrea sa faca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Inteles Rozy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce-a fost asta?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 03:09 PM |
|