IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 309 310 311 312 313 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
MadutZ15
post Mar 7 2009, 12:57 AM
Post #3101

Musafir

A fost pt faptul ca lucreaza maine. Dupa cum stiti am zis ca joc pana duminica dimineata, adica sambata seara.
Go to the top of the page

+Quote Post
Lilisor
post Mar 7 2009, 12:57 AM
Post #3102

Musafir

Eu deja va citesc... si daca nu-i Angel o fi Scorpi cum va tot agitati... dar presupun ca maine imi voi da seama, bineinteles trebuie sa citesc din nou... Oricum maine eu zic ca intru pana atunci, dar just in case las votul Angel, daca are cineva vreo siguranta ca ma insel please do tell (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 7 2009, 12:58 AM
Post #3103

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Hai mai Suitie, vii cu dovezi din contactele tale cu grupul Elady? Ca nu se poate jongla cu adresele din mess cum vrei, pe grupuri grupulete. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Daca ai agrumente solide ca nu esti mafioata, iar Scorpi nu e partenera ta, adu-le. Daca nu, nu veni cu unele de doi lei.

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 7 2009, 01:03 AM
Post #3104

Musafir

Asa, bine, va las tema de casa pana maine dimineata sa va hotarati care ii perechea mea.

Ce sa zic acum.. tata lumea e suspecta daca-i vorba, unii pentru ca nu-si dau nici o parere, unii pentru sustin numai o parere, etc.

Raman momentan la Angel si Madutz, Angel mai tare. Nu cred ca is pereche totusi. Angel e mai suspecta pentru ca ar fi trebuit sa-si dea seama pana acum ca nu-s vinovata de data asta. Poate ca m-am priceput eu mai bine sa va pacalesc cand am fost mafiot, dar ea e maestra la descoperit mafiotii. Oricum, pana maine la pranz mai este timp sa ne tragem de par (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
parerea lui scorpirescu.

Ne vedem maine dimineata!

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 7 2009, 01:05 AM
Post #3105

Musafir

Si eu va las ca era ziua cand dormeam si eu mai mult...Pe maine.

+Quote Post
Cindy
post Mar 7 2009, 01:05 AM
Post #3106

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Fanny @ Mar 7 2009, 12:58 AM) *
Hai mai Suitie, vii cu dovezi din contactele tale cu grupul Elady? Ca nu se poate jongla cu adresele din mess cum vrei, pe grupuri grupulete. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Daca ai agrumente solide ca nu esti mafioata, iar Scorpi nu e partenera ta, adu-le. Daca nu, nu veni cu unele de doi lei.

Dar tu ce argumente solide ai? Macar eu am venit, cu astea de doi lei, asa cum sunt ele. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) De ce as crede ca nu esti tu mafiot? Poate chiar in complicitate cu Scorpi si e o strategie sa nu dati de banuit impreuna.
Dupa cum joci, imi dai cel mai mult de banuit..sper sa imi dau seama pana maine dimineata si rog si fetele sa analizeze bine si sa mai citeasca o data toate posturile!

This post has been edited by sweet_girl: Mar 7 2009, 01:09 AM

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 7 2009, 01:11 AM
Post #3107

Musafir

Mai copii, vedeti ca eu pana acum cel mai tare le-am banuit pe Angel si pe Madutz. E clar ca numai cu una din ele doua as putea fi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acelasi stil de joc il am de fiecare data cand sunt una sau alta, evident. Asta ar fi tactica perfecta, sa joci mereu la fel sa te recunoasca lumea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

noapte buna, copii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
rozy
post Mar 7 2009, 01:13 AM
Post #3108

Musafir

Si povestitoru parcheaz. Continuam maine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 7 2009, 01:24 AM
Post #3109

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Oki dok, ne vedem maine, cu revelatii proaspete. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pana una alta, eu o sa citesc toate posturile de la inceput sa vad daca nu mi-a scapat ceva.

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 7 2009, 10:00 AM
Post #3110

Musafir

'Neata...eu am revenit.

+Quote Post

465 Pages V  « < 309 310 311 312 313 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2025 - 10:22 PM