![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noah bun, hai ca m-am trezit si is cu mintea limpede si cred ca am deslusit o parte din caz.
Mai intai vreau sa ma amuz putin pe faptul ca scorpi ma voteaza pentru ca am avut neobrazarea sa nu descopar mafiotii din prima (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Esti tare ca fularu, ce sa mai zic. Eu zic sa facem un exercitiu de logica si sa ne punem in pielea personajelor: Ipoteza 1 : Eu sunt mafiot, posibil impreuna cu Madutz. Pe cine as fi ales sa killaresc in prima noapte? Pe Kary cu care tocmai ma certam si o acuzam ca o sa o votez prima pe lista mea ca sa fiu f evidenta si sa dau de banuit din prima? Cine a jucat cu mine cand am fost mafiot stie ca am o strategie cat de cat pusa la punct si nu omor pe cineva doar sa ma aflu in treaba. In al doilea rand, daca as fi stiut ca eu am ramas mafiot si Madutz care a fost doctor e tot mafiot, eu as fi presupus ca celelate roluri importante sunt la Lilisor si Sweet care au avut si ele roluri inainte de imbarligatura lui rozy, asa ca as fi incercat sa killeresc pe una din ele doua. Ipoteza 2 : Scorpi este mafiot - posibil impreuna cu Lilisor. Daca as fi scorpi si as fi mafiot, as fi mizat pe faptul ca inainte de marea imbarligatura am ghicit-o pe Angel mafiot si uite ca numa bine Angel se cearta cu Kary, deci la fix o omor pe Kary si dau vina pe Angel. Si partenera mea, care e posibil sa fie Lilisor , face pe cetateanul derutat o vreme, oscileaza intre mine si Angel si pana la urma o voteaza pe Angel asa...nehotarata. La posibilele partenere ale lui scorpi oscliez intre Lilisor si Albina. De asemenea, este de stiut ca Scorpi este o gamblerita convinsa si ii place sa riste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deci s-a aruncat ea cu capul inainte sa ma acuze pe mine, desi e destul de riscant pentru ca si daca ma elimina, politistul o sa intrebe de ea noaptea urmatoare.....ceea ce ma face sa cred ca partenera ei ori are un joc domol si merge pe burta asa sa nu o banuiasca nimeni de nimic, ori se va anunta politist tura viitoare, in functie de cum decurge jocul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) So, cine are ochi de vazut sa vada, io mi-am expus teoria si conform ei votez Scorpi . |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Desi o sa ziceti ca sunt in cardasie cu Angel, exact asa am gandit eu cand am zis ca o las pe locul 2 ca mafiot, doar ca n-am zis asa de explicit.
Raman la votul meu, Scorpi. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, amu ca m-am trezit mai de dimineata (.. naiba stie de ce.. si nici nu prea am dormit bine toata noaptea of (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) am luat si recitit si rascitit si iar citit posturile pana acum.
Angel ramane in continuare foarte suspecta pentru mine. Nu zice nici pas de Madutz ... tare mi-e ca sunt impreuna ele doua. Si Angel, nu cred ca e ok teoria ta a Rozy a dat rolurile importante la cei care nu au avut. Eu am fost cetatean onest si prima tura si cetatean onest sunt si acum. Deci sigur cel putin unul din cei cu roluri importante a primit tot rol important. Madutz o scoate foarte ciudat pe Angel de sub urmarire ca cica ea nu crede ca Rozy ar fi lasat-o tot pe ea mafiot. In schimb i se pare foarte normal Scorpirescu sa fie pentru a 3-a oara la rand mafiot. A vazut ca i-am bunghit colega si pac! e normal sa vrea sa o scoata. Si se pare intr-adevar ca si Fanny joaca cam ciudat, cam prea agresiv fata de cum face de obicei.. S-o fixat pe cuplul Scorpirescu Sweet si scoate tot felul de argumente. Ba ca postam deodata, stam pe messenger si facem strategii. Deci ar putea foarte bine sa fie si cuplul Angel-Fanny. La fel de bine cum ar putea fi si Fanny-Madutz. Daca mai gaseste cineva ceva suspect la Madutz si Fanny, ma sucesc pe ele. Cineva inafara de Angel, ca nu am incredere in ea jocul asta. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ei bine, chiar nu mi se pare suspect nimic la Madutz tura asta, si asta pentru ca a gandit totul cat se poate de logic, nu citeste numa ce are ea chef cum fac altii si a riscat sa spuna ca are aceeasi teorie ca mine, desi nu suntem in cardasie. Deci in ochii mei Madutz nu prea are cum sa fie mafiot. Daca citesti bine Scorpi, Madutz a spus mai multe argumente pentru care crede ca nu sunt eu si ai fi tu, dar tu il scoti in fatza numai pe ala cu "nu crede ca rozy a pus-o tot pe Angel". Vezi, de asta nu reusesti sa ma convingi deloc, tu care esti f smart si vicleana asa, iti scapa toate amanuntele importante. How come? Si acum ca te simti nitel inghesuita ca te gandesti ca Fanny si Sweet te-ar putea vota te-ai gandit sa te sucesti si sa le suspectezi pe Fanny si Madutz? Pai parca erai f convinsa ieri ca eu sunt, nici nu vroiai sa auzi de alte variante. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu o scot pe Angel pt ca m-a convins cu argumentele ei, care erau identice cu ale mele. Mai Scorpi, pai nu crezi ca tocmai pt ca ai fost de 3 ori amfiot n-o sa te mai banuiasca nimeni. Mie si Fanny imi pare ca joaca cam agresiv. Lilisor se face prea tare a cetatean derutat. Inca nu stiu ce sa zic de Albi si Sweet.
Si inca ceva, Scorpi nu crezi ca risc prea mult daca as fi mafiot cu Angel sa o scot? Ia adu-ti aminte cand a fost cu Teo de exemplu, si o banuiati pe Teo din prima zi, ce am facut? A sarit si eu pe ea... Nu's buna sa mint chiar in halul asta, si ca in fiecare joc cand am fost mafiot m-as fi demascat din primele posturi, poate dupa as fi mai redresat situatia, dar acum nu-i asa. Nu pare prea evident sa o apar pe Angel (desi n-am scos-o de tot din calcul, am zis de la inceput ca e pe locul 2 ziua asta). Eu zic ca e muuult prea evident daca as fi mafiot sa o scot pe Angel, si ea pe mine... Tu ori esti mafiot si te legi de ce-ti convine, ori esti cetatean si esti derutata. Desi la experienta ta, si la cum am observat ca joci, mai mult se potriveste prima varianta. Tare mi-s curioasa cine ti-e pereche. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, daca nu esti mafiot esti pe o pista foarte gresita de data asta. Nu ma simt ata de inghesuita incat sa incerc sa o dau cotita. Spun numai ce mi se pare mie logic. Poate ca nu am cea mai buna logica, drept.
Insa, eu nu imi fac strategii in functie de cine cu cine s-a certat inaintea sa in timpul jocului. Tu esti cea care ai mereu strategia asta: bai, daca o omor pe aia apoi pot sa ma scot spunand ca a fost o inscenare impotriva mea si bla bla. Daca vrei sa-ti spun strategia mea iaca asta e: nu exista strategia scorpirescu. Joc mereu cum merge valul, daca gandesc dinainte tot niciodata nu-mi iese (la fel ac orice altceva in viata de fapt si din pacate). Si pe tot parcursul jocului strategia mea se schimba intr-una. Uite de exemplu cand am fost mafiot cu Jo, ea a sugera ca sa se dea ea drept politist, si am fost de acord ca parea ok la momentul respectiv. Sa ma declar eu politist a fost o decizie brusca si de moment ulterior. Asa ca simplul fapt ca tu "vezi" ca eu ma iau dupa cearta ta cu Kary imi dovedeste ca de fapt esti mafiot si vrei sa ma infunzi. Fix asa ai facut si data trecuta cand ai fost mafiot si ai convins pe toata lumea sa ma voteze pe mine: te-ai legat de "strategia" mea care ar fi sa-mi banuiesc adversarul. Votati-ma daca va par asa vinovata jocul asta, dar foarte mare atentie la Angel. Ca va face! Atentie! O sa vedeti la final. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, degeaba incerci tu sa ne convingi ca joci cum te ia valul, e partial adevarat, dar proasta nu esti tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jocul acela cu Jo, daca ar fi anuntat Jo ca e politist nu ar fi puschat deloc in schema si nu ar fi crezut nimeni, chiar am vorbit cu Jo dupa joc asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deci decizia de a te anunta tu atunci politist a fost gandita, nu luata asa la intamplare.
Io stiu ca the greatest trick the devil ever performed was to convince the world he didn't exist, dar io stiu ca esti un dracusor impielitat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In ceea ce ma priveste pe mine, sunt foarte linistita, daca nu o sa ma matrasiti nevinovata si trag speranta ca nu se va intampla asta, politistul o sa intrebe de mine la noapte si se va convinge ca e asa cum zic io (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, da' de ce ne batem numa' noi 3?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, acum e clar. sa stii ca ma batea gandul ca poate nu esti nici tu asa cum nu sunt nici eu si mafiotii se bucura pe la spate. Dar ceea ce spui tu despre jocul meu cu Jo e MINCIUNA. Aproape tot jocul Jo i-a dat in sus si in jos ca ea se declara politist si fix la final, tocmai pentru ca era prea fishi sa fie ea m-am declarat eu. Si a fost o decizie de moment, brusc, si la risc. A fost la risc, nu a fost gandita deloc. M-am tot gandit daca sa o fac sau nu chiar inainte de asta.
Minciuna asta e prea mare, Angel. Aici ai gresit. Adica imi spui tu ca ai stat si disecat "strategia scorpirescu" cu Jo?? Pai de ce nu m-ai intrebat pe mine??? De ce nu ai disecat-o cu mine, hm? Minte, mai. Mi-e foarte clar acum. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata si eu, dupa o zi plina de ieri, un somn de rahat azi noapte a fost ce-mi trebuia... Revenind... Ieri chiar eram cetateanul derutat pentru ca nu ma simteam altfel! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am citit, recitit, rascitit pe aici si indeed Angel are niste argumente mai ok in dimineata asta fata de ieri cand era doar nervoasa, motiv pentru care te suspectam (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Da' si Scorpi joaca asa bineee, ca parca vad ca ma fraiereste din nou si ea e mafiotul. Devotez Angel si astept sa mai vina lumea pe ulita, ca asa...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 10:31 PM |
|