IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 311 312 313 314 315 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
albinuza
post Mar 7 2009, 11:10 AM
Post #3121

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata! Am niste dureri ingrozitoare!
Sa mor io daca jocu' asta am inteles ceva! Angel si Scorpi se agita ca niste sampanii, Madutz se chinuie cu disperare sa o scoata pe Angel, Funny intra din cand in cand si e agresiva tare, Sweet zice ca da ea printscrean cu lista de mess drept dovada ca nu e ea, Lilisor nu imi insipira nimic, si eu deja ma simt jignita ca pe mine nu ma banuieste nimeni! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Adica eram invatata sa fiu suspectul principal si sa mor nevinovata mereu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu sincer cred ca Oiseau ar fi fost in stare sa o lase pe Angel mafiot, asa la deruta.
Scorpi, nu pot sa-mi dau cu parerea ca e prea sulfita pentru mine!
Sweety, vrei sa-ti dau si io un print screan? Le am si pe Scorpi si pe Angel in lista! Ce zici? Hai va rog suspecatati-ma si pe mine!
Adica le am in lista pe cele doua manipulatoare maiestre de aici nu?
Funny a anuntat mi se pare ca nu o sa fie foarte activa nu? Deci nu cred ca ar fi avut un rol foarte important!
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 7 2009, 11:12 AM
Post #3122

Musafir

Mai, oameni, Angel minte. Si nu minte decat cand vrea sa infunde pe cineva. Mi-a mai facut treaba ast ao data si voi ati crezut-o.
O lasati sa va faca iar???

Sunteti culmea, pe cuvant. Deci chiar sunt nevinovat jocul asta. Pe cuvantul meu ca daca mor nevinovat tura asta nu mai joc Mafia niciodata. Serios.

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 7 2009, 11:14 AM
Post #3123

Musafir

Da' politia ce zice? De cine a intrebat?

+Quote Post
angeldust
post Mar 7 2009, 11:17 AM
Post #3124

Musafir

Bai, deci e a doua oara jocul asta cand ma faci mincinoasa si imi pui vorbe in gura. Asta chiar e lame (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am vorbit cu Jo dupa jocul ala legat de faptul ca daca se anunta ea politist nu ar fi fost credibil si a fost de acord cu mine. Nu stiu ce ai inteles tu si de ce urli in gura mare pe aici ca sunt mincinoasa, dar e cam aiurea.

Si btw, nici in jocul ala cand chiar am fost mafiot nu am mintit cu absolut nimic legat de strategia ta. Si tin minte ca am adus atunci si dovezi. Cred ca suferim de lipsa de comunicare scorpi, ca eu zic una si tu intelegi numa ce vrei tu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 7 2009, 11:17 AM
Post #3125

V.I.P.

Politia vad ca nu zice nimic! Scorpi, si tu ai mintit ca un erou cand m-au matrasit pe mine! Asa ca.. nu stiu ce sa spun....

+Quote Post
Lilisor
post Mar 7 2009, 11:19 AM
Post #3126

Musafir

Madutz de ce te intereseaza politia, doar ca sa poti sa-i dansezi in poala? Nu de asta a fost regula cu stripperita, ca sa nu se mai arate politia din prima tura (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Ai un interes mai special sau doar ai uitat de stripperita? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Lilisor
post Mar 7 2009, 11:19 AM
Post #3127

Musafir

Madutz de ce te intereseaza politia, doar ca sa poti sa-i dansezi in poala? Nu de asta a fost regula cu stripperita, ca sa nu se mai arate politia din prima tura (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Ai un interes mai special sau doar ai uitat de stripperita? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 7 2009, 11:21 AM
Post #3128

Musafir

Lilisor mama, vezi ca minte. Ce sens ar avea sa minta asa? Ganditi-va un pic.. de ce a discutat "minunata startegie" (care nici macar nu a existat) cu Jo si nu cu mine?

Tura asta sunt cetatean. Moartea mea nu e asa importanta pentru ca daca nu mor azi ziua mor sigur la noapte. Dar daca mor ziua asta ma las de Mafia. Nu mai joc. serios. No, alta posibilitate ca sa ma credeti ca nu sunt vinovat nu am. Pentru ca nu aveti incredere in mine si pe buna dreptate avand in vedere jocurile anterioare. Atunci va promit: daca mor ziua asta cand sunt cetatean nu mai joc Mafia.

+Quote Post
albinuza
post Mar 7 2009, 11:24 AM
Post #3129

V.I.P.

Eee Scorpi, pai daca e sa o luam asa, eu nu trebuia sa mai joc din primele jocuri. Ca eu am murit mereu nevinovata(cu mici exceptii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 7 2009, 11:25 AM
Post #3130

Musafir

Lilisor ma intereseaza ca sa stim macar ca e cineva onest. Si cu mine 2, da' asta n-are rost ca toti spunem asta despre noi.
Scorpi umblii la coarda sensibila, cu lasatu' de mafia? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 311 312 313 314 315 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th July 2025 - 07:05 AM