IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 312 313 314 315 316 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Fanny
post Mar 7 2009, 11:26 AM
Post #3131

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Pana acum prima tura era o ciorba reincalzita. Nimeni nu spunea vreun pis, iar acum e mai show decat mi-as fi putut imagina. Ca sa nu zic ca batem recordul de lungime si latime pentru primul vot la Mafia. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In plus, fix cand mi-am luat inima in dinti si-am plecat la lupta cu mainile goale, dau de un meci de ping pong zapacitor. Pana una alta, raman la ideea mea fixa, ca mafiotii sunt S-S.
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 7 2009, 11:27 AM
Post #3132

Musafir

Nu, Albi, dar pur si simplu nu stiu ce sa spun ca sa ma creada.
Spuneti-mi voi cum sa fac ca sa ma credeti! Zi, Angel! ce sa spun ca sa ma crezi? Zi, Madutz! Ce sa spun?

Si, Angel, te rog sa-mi spui tu amanuntele alea importante pe care eu nu le-am vazut jocul asta. Poate oi fi buna pe rol de mafiot, dar pe rol de cetatean se pare ca suck.. si nu vad lucrurile importante pe care ar trebui sa le vad. Deci te rog pe tine sa mi le spui. si nu e o ironie. Pur si simplu te rog.

+Quote Post
angeldust
post Mar 7 2009, 11:28 AM
Post #3133

Musafir

Hai ca acum deja te comporti ca si cand ai avea doi ani zau. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Si nu inteleg care e problema, acu serios, cu ce te deranjeaza pe tine ca am discutat eu cu Jo despre mafia? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Adicatelea a jucat si ea din cate imi amintesc, nu numai tu. De ce nu puteam sa vorbesc cu ea despre strategia voastra? De ce ma face asta o mare mincinoasa?

Oh c'mon....

Nu mai zic nimic, eu nu simt nevoia sa recurg la amenintari de clasa a doua. Daca vreti sa ma votati bine, asta e, o sa mor nevinovata pentru prima oara, stiu sa si pierd onorabil, nu tzin cu dintii sa castig, o sa mai joc si altadata, indiferent ce se intampla.

Scorpi, daca esti mafiot tura asta, trec cu vederea, ai avea o scuza pt comportament. Dar daca nu esti, sa mor de nu ma supar pe tine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 7 2009, 11:29 AM
Post #3134

Moderator Global

PS: Albi, scrie-mi numele corect ca jar mananci! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 7 2009, 11:32 AM
Post #3135

Musafir

Scorpi, cred ca ai zis deja destule. Si faptul ca jocul va tine pana la 2-3 cred ca-l va face si mai neclar.

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 7 2009, 11:34 AM
Post #3136

Musafir

Mai oameni, nu e o amenintare ca iaca ce ma supar eu pe voi. E argumentul meu ca sa ma credeti! nu am gasit altul mai bun,na.

Ma credeti acum ca nu sunt mafiot?

Se pare ca o sa te superi Angel, pentru ca nu sunt mafiot. Si minciuna nu e ca ai povestit cu Jo, ci ca Jo ti-a spus ca aia cu declaratul meu ca fiind politist a fost gandita. Nu a fost! Jo a spus tot timpul ca ea se va declara politist, dar dupa ce te-am ales pe tine sa mori noaptea si te-ai dovedit doctor (ea a insistat mereu ca tu sa mori, eu i-am spus ca ma tem ca esti doctor) a spus ca face numai cum ii spun eu, nu mai zice nimic. Si ulterior am riscat. a fost decizie de moment, si nu a fost gandita decat cateva minute cand ma tot gandeam si razgandeam ca oare sa o fac.

+Quote Post
angeldust
post Mar 7 2009, 11:38 AM
Post #3137

Musafir

Unde am spus eu ca Jo a spus asa ceva??? Eu o las balta, sa mor io. O sa votez ce voteaza si restul lumii.

Argumentul asta cu "daca nu ziceti ca mine imi iau jucariile si plec" mi se pare la fel de misto ca alea cu "jur pe rosu" si "sa moara copiii lu veta" zau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Anyway, te cred ca nu esti mafiot! Ok? Te cred! Happy now?

Devotez scorpi, votez cu cine vreti voi, ma votez si pe mine daca vreti (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 7 2009, 11:46 AM
Post #3138

Musafir

Am recitit oleaca...si...tare mi-e ca Angel se cearta cu Scorpi, si adevaratii mafioti rad pe la spate (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) .
Devotez Scorpi. Si vreau sa mai pledeze Albi, Sweet, Fanny si Lilisor, ca prea au tacut.

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 7 2009, 11:50 AM
Post #3139

Musafir

Mai, oameni bun, nu ne certam, da? Eu cel putin nu ma cert. Stabilit?

Angel, eu ast aam inteles din ce ai spus tu: ca Jo ti-a spus ca noi am gandit toata treaba ca eu sa ma dau politist. asta e o minciuna, de aia am si sarit pe tine. Poate ca intr-adevar e lipsa de comunicatie si nu ne intelegem una pe alta. Nu o lua personal, pliz.

Si nu incerc sa va amenint cu treaba aia ca eu nu mai joc mafia. E numai un argument, ca nu gasesc altul mai bun, na! In fine, poate am exagerat. Dar va rog nu ma omorati amu cand is cetatea ca eu mai vreau sa mai joc, mafia, bine? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si pe voi o sa va omoare mafiotii.

LE: si e "ma las de mafia" pe cuvant (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , bine?

+Quote Post
Fanny
post Mar 7 2009, 11:51 AM
Post #3140

Moderator Global

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ma terminati cu argumente din vieti trecute si amenintari copilaresti. Sa mor de nu incep sa cred ca sunteti impreuna si-ati lungit cearta aseara, ca acum sa va scarpinati intre coarne si sa va salvati amandoua pielea.
Votez Scorpi

+Quote Post

465 Pages V  « < 312 313 314 315 316 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th July 2025 - 07:12 AM