![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar de ce nu o votezi pe Angel, Fanny... ca ea are mai multe voturi. Poate pentru ca tu esti cu ea?
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ce sa zic m-am implicat cat am putut, dar toata ciorovaiala asta Scorpi - Angel ma baga in ceata serios! Acum care din doua... Si Fanny cred ca o fi ceva, sa speram ca e ceva bun (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .
Dar oricum faptul ca si tu Madutz si Angel ati devotat Scorpi in acelasi timp nu-mi miroase a bine... Pe langa faptul ca e un criminal feroce, Scorpi i-a mai si salvat pe nevinovati cand eram toti calare pe ei. Si Fanny, in afara ca scriu una dupa alta care ar mai fi motivul pt cuplul S-S? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pentru ca argumentele tale scartaie, Scorpi, de aia de votez.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
instinctul meu initial mergea catre Fanny, dar scorpi a fost asa chitita sa ma acuze fara dovezi incant mi-am spus ca poate ma inseala instinctul initial. Inca nu stiu ce sa cred cu scopri, dar la cat s-a dat de ceasul mortii poate ca totusi nu e vinovata.
eu alta banuiala in afara de Fanny nu am. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu acum m-am trezit (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , incerc sa citesc cu atentie tot si revin cu o parere. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif)
Ok, cred ca am exagerat un pic. Scorpirescu isi cere scuze. Il iertati? El nu o vrut sa se certe, argumentul mi s-a parut bun la inceput .. dar poate ca intr-adevar o fost un pic deplasat. No, ignorati-l sau poate mai bine sa incepem alt joc de la capat. Nu vreau sa va suparati pe mine ca vorbesc prostii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Ideea a fost ca "ma las de mafia daca ma votati amu cand is nevinovat" ca sa va conving ca nu is nu ca daca ma votati nu ma mai joc cu voi, imi iau jucariile si plec. Si daca as fi mafiot oricum nu era valabil, deci m-as scoate. Faza e ca nu prea mi-a iesit cum am gandit (prost se pare), a iesit de fapt o tampenie mare. Sorry. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Scorpirescu nu o vrut asa. Isi cere scuze. (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lilisor, eu spre deosebire de altii am adus argumente la ce am facut, am devotat-o pe Scorpi pentru ca prea se chinuie aici sa nu moara, si ii mai dau o sansa. Vedem in tura a2a ce face, daca mai miroase a mafiot sau nu.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Primele trei posturi ale S-S au fost una dupa alta si atunci am venit cu acuzatia asta. Dupa, s-au decuplat, fie pentru c-au fost deconspirate, fie din alte motive.
Azi, scorpi da mai mult de banuit, iar sweet nu da vreun semn ca s-a trezit. Mi-e cuplul Angel-Madutz nu imi miroase a influente nocive, dar poate gresesc. Cred ca Maddy se bazeaza mai degraba pe intuitia lui Angel, decat sa faca strategii cu ea si apoi s-o urmeze ca un catelus pas cu pas. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok scorpi, calm down, ca am inteles.
Nu luam nici un joc de la capat ca nu vad nici un motiv. Ca nu facem bambilici aci. Asa ca haideti sa lasam prostiile si sa descoperim mafiotii, ca vine Rozelu acush si noi tot nu am decis pe cine votam. Fanny deci tu crezi ca scorpi a facut tot circul asta si e mafioata totusi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
of (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 06:11 AM |
|