![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu ma bazez pe intuitia lui Angel. Pur si simplu am gandit la fel. Daca joc mai rar, nu inseamna ca vin aici si fac ca nu stiu cine, pot si eu sa gandesc. S-a intamplat sa gandim la fel.
Scorpi te-ai zbatut, si m-ai convins ca tura asta sa nu te mai votez. Daca esti mafiot, asta e, bravo tie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, de ce de ce de ce, Fanny? Scorpirescu mic si prost, dar nu mafiot azi.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
[quote name='angeldust' date='Mar 7 2009, 12:06 PM' post='223833'
Fanny deci tu crezi ca scorpi a facut tot circul asta si e mafioata totusi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) [/quote] sincer, cred ca-i singura varianta prin care a gandit ca-si poate salva pielea. Daca nu esti mafiot Scorpi, inseamna ca abilitatatea mea de-a analiza argumente e in... week-end. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, ai dreptate, Fanny. Dar asa tre sa faci si cand esti cetatean, nu?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
oricum, din cate inteleg Scorpi mai are doar votul meu, pentru ca fetele care votat-o initial si-au anulat intentia.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca raman la intuitia mea initiala. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Dar mai astept sa vad si ce voteaza restul. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Unde au fost posturile mele si lui Scorpi unul dupa altul?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si de cand poate fi asta un argument viabil? Pana se hotaraste cineva sa scrie ceva, mai apar 5 posturi...
Deci am incercat sa citesc tot si am recitit si ce s-a spus ieri. Am incercat ieri noapte sa ma uit si pe jocurile trecute sa imi dau seama ce strategie are fiecare in general. De Scorpi nu stiu ce sa spun, pt ca asa joaca ea tot timpul dar nici nu a adus argumente solide deloc. Pe Angel parca nu prea cred ca a pus-o Rozy mafiot si de data asta..Albina pare cam ambigua in afirmatiile ei, astept sa vad ce mai spune, dar eu zic ca e posibil sa o fi pus-o Rozy mafioata sau macar sa ii fi dat vreu rol. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pana acum cea mai suspecta mi se pare Fanny, mai ales dupa ce am citit ceva si din jocurile trecute si mi se pare ca joaca ciudat, cum nu ii e felul. Pe Madutz o mai am in vizor, in afara de faptul ca a fost tot timpul de acord cu Angel, inca nu stiu ce sa zic. This post has been edited by sweet_girl: Mar 7 2009, 12:21 PM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si cum Angel si Madutz m-au lasat in pace sar pe tine rrrrrrrr (IMG:style_emoticons/default/dog.gif)
scorpirescu catzal turbat. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Care era aia? Ca tura asta am votat, dezvotat, nici nu mai stiu care pe cine si cand a banuit...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adica la intuitia initiala ca Fanny joaca dubios tura asta.
Tu ce parere ai Lilisor? Ca sunt in mod deosebit interesata de parerea ta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 06:11 AM |
|