IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 314 315 316 317 318 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
MadutZ15
post Mar 7 2009, 12:11 PM
Post #3151

Musafir

Eu nu ma bazez pe intuitia lui Angel. Pur si simplu am gandit la fel. Daca joc mai rar, nu inseamna ca vin aici si fac ca nu stiu cine, pot si eu sa gandesc. S-a intamplat sa gandim la fel.
Scorpi te-ai zbatut, si m-ai convins ca tura asta sa nu te mai votez. Daca esti mafiot, asta e, bravo tie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 7 2009, 12:12 PM
Post #3152

Musafir

Da, de ce de ce de ce, Fanny? Scorpirescu mic si prost, dar nu mafiot azi.

+Quote Post
Fanny
post Mar 7 2009, 12:15 PM
Post #3153

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

[quote name='angeldust' date='Mar 7 2009, 12:06 PM' post='223833'
Fanny deci tu crezi ca scorpi a facut tot circul asta si e mafioata totusi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
[/quote]

sincer, cred ca-i singura varianta prin care a gandit ca-si poate salva pielea.

Daca nu esti mafiot Scorpi, inseamna ca abilitatatea mea de-a analiza argumente e in... week-end. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 7 2009, 12:16 PM
Post #3154

Musafir

Da, ai dreptate, Fanny. Dar asa tre sa faci si cand esti cetatean, nu?

+Quote Post
Fanny
post Mar 7 2009, 12:18 PM
Post #3155

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

oricum, din cate inteleg Scorpi mai are doar votul meu, pentru ca fetele care votat-o initial si-au anulat intentia.

+Quote Post
angeldust
Post #3156

Musafir

Eu cred ca raman la intuitia mea initiala. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Dar mai astept sa vad si ce voteaza restul.

+Quote Post
Cindy
Post #3157

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Unde au fost posturile mele si lui Scorpi unul dupa altul?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si de cand poate fi asta un argument viabil? Pana se hotaraste cineva sa scrie ceva, mai apar 5 posturi...

Deci am incercat sa citesc tot si am recitit si ce s-a spus ieri. Am incercat ieri noapte sa ma uit si pe jocurile trecute sa imi dau seama ce strategie are fiecare in general.
De Scorpi nu stiu ce sa spun, pt ca asa joaca ea tot timpul dar nici nu a adus argumente solide deloc. Pe Angel parca nu prea cred ca a pus-o Rozy mafiot si de data asta..Albina pare cam ambigua in afirmatiile ei, astept sa vad ce mai spune, dar eu zic ca e posibil sa o fi pus-o Rozy mafioata sau macar sa ii fi dat vreu rol. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pana acum cea mai suspecta mi se pare Fanny, mai ales dupa ce am citit ceva si din jocurile trecute si mi se pare ca joaca ciudat, cum nu ii e felul. Pe Madutz o mai am in vizor, in afara de faptul ca a fost tot timpul de acord cu Angel, inca nu stiu ce sa zic.

This post has been edited by sweet_girl: Mar 7 2009, 12:21 PM

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 7 2009, 12:19 PM
Post #3158

Musafir

Si cum Angel si Madutz m-au lasat in pace sar pe tine rrrrrrrr (IMG:style_emoticons/default/dog.gif)

scorpirescu catzal turbat.

+Quote Post
Lilisor
post Mar 7 2009, 12:20 PM
Post #3159

Musafir

Care era aia? Ca tura asta am votat, dezvotat, nici nu mai stiu care pe cine si cand a banuit...

+Quote Post
angeldust
post Mar 7 2009, 12:21 PM
Post #3160

Musafir

Adica la intuitia initiala ca Fanny joaca dubios tura asta.

Tu ce parere ai Lilisor? Ca sunt in mod deosebit interesata de parerea ta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 314 315 316 317 318 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2025 - 06:11 AM