![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Scorpi, esti femeie inteligenta, dar daca vrei sa-ti explic ca la copii. Cine si-a facut strategiile stia dinainte sa inceapa jocul ca primul vot se va numara abia la ora 4, a doua zi. prin urmare putea merge pe o strategie foarte eleborata, cum e cea expusa de mine mai sus.
Initial am banuit-o pe Sweet c-ar fi in cardasie cu tine pentru ca ea singura atenta de obicei la astfel de detalii. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Well...din cate vad eu sunt 4 voturi Fanny si 1 Scorpi si mai trebuie sa votez eu si Albi, nu?
In cazul acesta eu votez Lilisor. Se scuza, se acuza, nu-mi place. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
yeah right Fanny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
eu sunt PRO show, strategii si alte cele dar nu m-as tigani chiar in halul asta ca sa castig, am si eu mandria mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu imi mentin votul pentru Fanny si sunt din ce in ce mai sigura ca am luat decizia corecta. Ca si partenera pentru Fanny o suspectez fie pe Albi fie pe Lilisor. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Alte argumente nu am, dar vad ca nicio scorpioanca sau angelita sau suitilica nu ma cupleaza cu vreun mafiot. Jocul asta e sa ganditi ca mafiotii lucreaza in echipa, sau am greit eu pravalia?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny ai citit ce am scris? Nu cred.
Madutz sunt de-a dreptul socata ca o votezi pe Lilisor, sincer. Sa inteleg ca Fanny ti se pare nevinovata? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, Fanny... uite eu iti dau o sansa se mai incerci ca te disculpi.
Devotez Fanny votez Lilisor. Sa vedem cata lume se indreapta acum spre Lilisor. |
|
|
![]()
|
|
yap, bine gandit, n-am ce zice! Si daca moare una din cele doua la noapte, cine mai e vinovat.
Daca va stiti nevinovate, recititi cu atentie totul si urmariti imaginea inreaga. singurele cupluri de mafioti posibile sunt in opinia mea: scorpi+angel angel+ sweet scorpi + sweet PS: Rozy o sa ma anunte daca mai e nevoie sa intru dupa 2 sau nu. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
:|
Scorpi tu vrei sa castige cetatenii sau joci asa la shto sa vezi ce iese? Ca sa inteleg si eu nu de alta. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, Fanny nu-mi pare nevinovata, dar nu-i vad partenera momentan. Am votat-o pe Lilisor pentru ca, oriucm situatia nu se schimba, si ea se cam suceste, nu zic ca n-ar fi plauzibil ce spune ea cum ca Fanny ori e police, ori e mafiot, dar mi se pare ceva suspect la ea.
LE: (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) acum am vazut ce-a facut Scorpi...Si iar ma bagat la indoieli (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ... Buey Scorpi, ce-i cu schimbarea asta? Vrei sa zica lumea sa suntem in cardasie? |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adica eu sunt vinovata de ce? Ca am trait cu impresia ca Fanny e police? Ca nu vedeam pe altcineva care sa para ca are inside info? Asa joc eu, dezordonat, ce sa-i faci! Dar tu Madutz? Cum de ti se pare Fanny asa nevinovata?
Poi... Albi... sau chiar tu? de ce nu? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 05:18 AM |
|