![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am revenit in ograda. Insa sunt foarte dezamagita si cu siguranta ma voi muta din orasul acesta de oameni superficiali. Haideti sa o ardem pe Szi pe rug, sa imi pot cauta o vila noua cat mai repede. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Usurel, ce atata graba, mititico? Stai macar sa te scarpinam putin! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Desi am recitit din urma si mi-am conturat alta teorie, nu mai are rost sa o expun pentru ca vad ca aveti ochii inchisi si stiu ca e inutil. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
asadar, consiliul a decis cu majoritate de voturi trimiterea la esafod a lui Szi. Se va razbuna intr-un final moartea lui Rozy, sau trandafirasul se rascoleste in mormant din cauza unei alte greseli? vom vedea...
seara cade peste oras, oare ce noutati ne va aduce? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
o noua dimineata a sosit in oraselul nostru macinat de atatea probleme. Angeldust, cetetean de vaza al acestei comunitati a fost gasita in cada cu venele taiate, de catre Smiley, venit in oras cu afaceri. Tanarul, cu inima sfasiata de durere s-a aruncat de la balcon, nu a putut face fata vietii fara his precious (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si totusi, a fost ea capabila de a se sinucide, avand in vedere ca tocmai se logodise si parea ca soarele straluceste arzator pe strada ei?!? Lumea este socata, nimeni nu o crede capabila de a-si lua viata. Sau sa fi fost macinata de alegerile pe care le-a facut cand a votat zilele trecute incat nu a mai putut face fata mustrarilor de constiinta? We shall see...
Au mai ramas in joc: Lexie Fanny Roxana |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nu e sinucidere. Avem martori care confirma c-a fost ucisa cu bestialitate de sora Zimtatei, Lexie!
Lexie, te trimit la esafod! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa cum spuneam, ancheta se apropie de final si ma bucur ca cetatenii si-au facut treaba in mod exemplar. Banuielile mele merg 100% asupra mafiotului Lexie, deghizat in cetatean.
Lexie, te asteptam aci cu pledoaria...desi votul meu e aproape sigur. Totusi am vrea sa-ti stim alibi-ul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , pentru ca un hot adevarat trebuie sa aiba si asa ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Pana vine Lexie cu minciuna cusuta cu ata alba, subliniez eu ca un grup de maicute au vazut-o iesind pe furis din casa Angelului radios in toiul noptii. La lumina felinarului s-a observat lama cutitului ucigas. Lexie s-a debarasat de el, dar acesta a fost gasit la prima ora de niste copii, in cusca Fetitei, catelul nostru comunitar.
Astept raportul de la laborator privind amprentele si urmele de sange gasite pe el. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Minciuni! Unde sunt martorii? Eu sunt convinsa ca tu ai pus la cale totul! Ai votat-o pe Szi ca sa ii iei apararea, te-ai dat drept politist ca sa ametesti apele pe aici. Buna strategie, trebuie sa recunosc (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) In plus, mai aduci si martori falsi si povesti inventate.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata...eu m-am decis votez Lexie. Ce spune Fanny sta in picioare, asa ca nu mai am dubii.
La moarte cu vinovatii! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 09:54 AM |
|