IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Lexie
post Jan 22 2009, 09:30 PM
Post #321

Musafir

Am revenit in ograda. Insa sunt foarte dezamagita si cu siguranta ma voi muta din orasul acesta de oameni superficiali. Haideti sa o ardem pe Szi pe rug, sa imi pot cauta o vila noua cat mai repede. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Jan 22 2009, 09:34 PM
Post #322

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Usurel, ce atata graba, mititico? Stai macar sa te scarpinam putin! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Lexie
post Jan 22 2009, 10:29 PM
Post #323

Musafir

Desi am recitit din urma si mi-am conturat alta teorie, nu mai are rost sa o expun pentru ca vad ca aveti ochii inchisi si stiu ca e inutil. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jan 23 2009, 09:13 AM
Post #324

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

asadar, consiliul a decis cu majoritate de voturi trimiterea la esafod a lui Szi. Se va razbuna intr-un final moartea lui Rozy, sau trandafirasul se rascoleste in mormant din cauza unei alte greseli? vom vedea...

seara cade peste oras, oare ce noutati ne va aduce?

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jan 23 2009, 10:12 AM
Post #325

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

o noua dimineata a sosit in oraselul nostru macinat de atatea probleme. Angeldust, cetetean de vaza al acestei comunitati a fost gasita in cada cu venele taiate, de catre Smiley, venit in oras cu afaceri. Tanarul, cu inima sfasiata de durere s-a aruncat de la balcon, nu a putut face fata vietii fara his precious (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si totusi, a fost ea capabila de a se sinucide, avand in vedere ca tocmai se logodise si parea ca soarele straluceste arzator pe strada ei?!? Lumea este socata, nimeni nu o crede capabila de a-si lua viata. Sau sa fi fost macinata de alegerile pe care le-a facut cand a votat zilele trecute incat nu a mai putut face fata mustrarilor de constiinta? We shall see...

Au mai ramas in joc:
Lexie
Fanny
Roxana

+Quote Post
Fanny
post Jan 23 2009, 10:21 AM
Post #326

Moderator Global

Nu e sinucidere. Avem martori care confirma c-a fost ucisa cu bestialitate de sora Zimtatei, Lexie!
Lexie, te trimit la esafod!

+Quote Post
Roxana_
post Jan 23 2009, 10:28 AM
Post #327

Musafir

Dupa cum spuneam, ancheta se apropie de final si ma bucur ca cetatenii si-au facut treaba in mod exemplar. Banuielile mele merg 100% asupra mafiotului Lexie, deghizat in cetatean.
Lexie, te asteptam aci cu pledoaria...desi votul meu e aproape sigur. Totusi am vrea sa-ti stim alibi-ul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , pentru ca un hot adevarat trebuie sa aiba si asa ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
Fanny
post Jan 23 2009, 10:33 AM
Post #328

Moderator Global

Pana vine Lexie cu minciuna cusuta cu ata alba, subliniez eu ca un grup de maicute au vazut-o iesind pe furis din casa Angelului radios in toiul noptii. La lumina felinarului s-a observat lama cutitului ucigas. Lexie s-a debarasat de el, dar acesta a fost gasit la prima ora de niste copii, in cusca Fetitei, catelul nostru comunitar.
Astept raportul de la laborator privind amprentele si urmele de sange gasite pe el.

+Quote Post
Lexie
post Jan 23 2009, 10:33 AM
Post #329

Musafir

Minciuni! Unde sunt martorii? Eu sunt convinsa ca tu ai pus la cale totul! Ai votat-o pe Szi ca sa ii iei apararea, te-ai dat drept politist ca sa ametesti apele pe aici. Buna strategie, trebuie sa recunosc (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) In plus, mai aduci si martori falsi si povesti inventate.

+Quote Post
Roxana_
post Jan 23 2009, 10:44 AM
Post #330

Musafir

Gata...eu m-am decis votez Lexie. Ce spune Fanny sta in picioare, asa ca nu mai am dubii.
La moarte cu vinovatii!

+Quote Post

465 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 09:54 AM