![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Devotez Fanny votez Lilisor[/b]. Sa vedem cata lume se indreapta acum spre Lilisor. Scorpi, pana acum ma gandeam ca poate nu esti vinovata, dar prea iti place sa distragi atentia de la tine si te agati de oricee mica portita pentru asta. Eu o astept pe Albi. Pana nu posteaza ea, nu pot sa spun ceva permanent. A fost prea ambiguu ultimul ei post, ca sa pot sa trec peste cu vederea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, mai Angel, dar daca o votam toti pe Fanny atunci or sa o voteze si perechea ei si nu o mai aflam veci. Si m-am gandot sa rasfir un pic voturile sa vedem care cum voteaza pe bune.
Oricum voturile nu sunt inca finale. Si Fanny, te rog sa-mi spui de ce perechile nu pot fi si Albi-oricine altcineva, Lilisor - oricine altcineva, Madutz- oricine altcineva. De ce le-ai scos din ecuatie pe Madutz, Lilisor si Albi? Ce stii tu si nu stim noi? Sau ce vezi tu si nu vedem noi? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu ma intreb de ce Albi tace chitic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si apoi se mira daca iar o banuim pe ea. Mai ales ca am vazut-o de dimineata ca a citit pe aici (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci n-am zis ca Fanny e nevinovata, ci ca votul meu n-ar fi schimbat situatia, si cum nu-i vad perechea, n-am votat-o. Albi mi se pare si ea suspecta. Prea nu zice nimic. Strategia cu unu tace altu face a mai fost, si se poate sa fie si acum.
Scorpi prin schimbarea ei m-a pus iar pe ganduri, si mi-a dat logica peste cap... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nu le banuiesc pentru ca intuiesc ca una sau chiar doua dintre ele au rol pozitiv.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana una alta eu dispar vreo juma de ora, imi mentin votul pentru Fanny. Sa speram ca Police o sa aiba ceva informatii in tura a doua si o sa se poata desconspira.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce, Madutz? Ai vreo logica? Spune-ne-o si noua. Sa vedem si noi de ce daca pana acum tot ai ascultat de Angel si ai spus ca mergi pe intuitia ei cand a fost vorba de vot nu ai votat fanny. Aia ca oricum votul tau nu conteaza nu prea merge, nu functioneaza. Votul oricui conteaza.
Votul meu pentru Lilisor a fost asa ca sa vedem daca ii sare cineva in aparare. Respectiv daca se suceste Lilisor sau Albi. La momentul oportun o sa revin la Fanny. Acum tocmai mi-am dat pe fata "strategia" mea ciudata. Na. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu ma sucesc de la Fanny, ca sunt destul de convinsa de votul meu! Si pentru ca Albi inca nu s-a aratat inca nu stiu daca e ea sau chiar Madutz partenera ei! Oricum e buna si strategia asta, stai linistita ca nu are cine sa sara in ajutorul meu! Decat daca e cineva care vede ca mi-s cetatean cinstit (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) !
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scopi am mai zis o data ca nu ma bazez pe intuitia lui Angel. Uite:
Eu nu ma bazez pe intuitia lui Angel. Pur si simplu am gandit la fel. Daca joc mai rar, nu inseamna ca vin aici si fac ca nu stiu cine, pot si eu sa gandesc. S-a intamplat sa gandim la fel. Scorpi te-ai zbatut, si m-ai convins ca tura asta sa nu te mai votez. Daca esti mafiot, asta e, bravo tie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Am gandit exact ca tine cand am votat Lilisor, sa vad daca cineva se mai suceste si sa-i vad reactia. Si totodata n-am scos-o pe Fanny din calcule, cum spuneti multi. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, bine, fratilor. Hai sa vedem ce zice Albi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 11:42 AM |
|