![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi vroiam sa votez intre Lilisor si Albi, pentru mine, una din ele are rol important sigur...asa-mi zice mie intuitia... Dar cum Albi nu e activa, reactia ei o vedeam prea tarziu...asa ca am ramas la Lilisor.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu fierb aici in suc propriu pana apare Albi. Vorba lui Madutz, a mai fost strategia unul tace, celalalt face. Albi, unde eesti sa ne lamuresti?? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu tre' sa plec vreo 20 de minute...wait for me...daca se poate, n-as vrea sa se inchieie ziua pana nu revin, ca nu-s foarte sigura in legatura cu votul.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Back.
Am vb cu Albi, netu ei e dead, daca e o sun si imi da votu. Daca cineva are prea multe voturi ca sa mai scape,nu mai are rost sa o sun. Deci pana acum asa s-a votat (nu ati bold-uit toate voturile si mi-a fost mai greu sa le gasesc,corectati-ma daca e cazul) Angel- Fanny Madut-Lilisor Fanny-Scorpi Scorpi-Lilisor Sweet-Fanny Lilisor-Fanny News: Albi voteaza Lilisor Egalitate de voturi intre Lilisor si Fanny This post has been edited by rozy: Mar 7 2009, 02:14 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
si sora-ta care m-a votat pe mine.
Opaaa....devine interesant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deci Albi e pe felie cu Fanny sa inteleg, ca altfel nu imi explic de ce a vrut sa fie egalitatea asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ooooffffff pai mie nu imi era clara situatia! Eu chiar o banuiam pe Albi, cum mai spusesem. Acum cum naiba ma lamuresc?! Nu vreau sa condamn un om nevinovat.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
A zis cica " si eu ma gandeam tot la Fanny" .A mai stat un pic... "ba nu,nu ma gandeam" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Hmm...cam are dreptate Angelu. Scorpi si Madutz, voi ce spuneti?
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
La 3 vreau voturileeee
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, asa pare cum zice Angel.. asta a fost ideea si cand mi-am schimbat eu votul. Cum v-am spus eu revin la Fanny daca-i cazul.
Madutz spune sa o asteptam si pe ea 20 de minute. Ce facem? o asteptam? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 12:19 PM |
|