![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca revii tu la Fanny n-are rost sa o mai asteptam,ca oricum primul ei gand era tot la Fanny. Deci? voi ce ziceti?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, si cum o sa joace Albi de acum inainte daca nu are net?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Prin rozy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu stiu, daca tu schimbi Fanny, nu are cum sa schimbe Madutz situatia. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Noh, ma omoara incertitudinea asta, nu am facut nimic azi decat sa imi belesc neuronii de mafioti. This post has been edited by sweet_girl: Mar 7 2009, 02:25 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da,tre sa o sun (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, clar ii Albi cu Fanny! Desi nici Madutz nu-i sfanta inocenta!
Cine vrea sa-si schimbe votul si sa lase mafiotii sa castige nu are decat!!!! Eu raman cu votul meu Fanny si partenera ei pe care o voi vota maine! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai devotez Lilisor si votez Fanny
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oki doki. Vot inchis. Silence pls
Dupa indelungi dezbateri Fartanestenii au hotarat ca vinovata e Fanny, asa ca au hotarat sa o arunce si pe ea in fantana,sa-i tina companie capatanei lui Kary. Peste noapte inca un atac a avut loc, dar de data asta nu s-a soldat cu victime. Inseamna ca un criminal,daca nu chiar doi,umbla liberi pe ulite. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ioi!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ha ha ha za doctor is alive (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) That's good news
sper ca politistu o intrebat de Albinutza si ca ne poate lamuri, ca ea e acum cap de lista la mine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 05:52 AM |
|