![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yupiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angelu' e o veste buna, daaaar, daca sunt ambii mafioti printre noi, s-au ars cetatenii... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Acum sper din suflet ca am votat corect cand am condamnat-o pe Fanny. Voi cine credeti ca ar putea fi aliata ei?? Albina, dupa felul cum a egalat voturile??! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io tot sper ca politaiu o bunghit pe cineva noaptea asta.
Ca atunci eliminam sigur un mafiot si chiar si fara politist o sa deducem cine este al doilea. Deci daca Police stie ceva sigur, rugam sa ne zica si noua. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/dance.gif) yuppy
no bun, deci am ramas: eu, sweet, angel, madutz, lilisor si albi. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yes!!! Macar doctor avem! Un lucru bun.
Angel aici is de acord cu tine, Albi e celalalt mafios. Madutz, nu ma panica (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce spune Police-ul, a nimerit pe cineva in seara asta?? Altfel, singura persoana la care ma pot gandi in momentul asta e Albi.. Nu vad cu cine altcineva ar fi putut colabora Fanny. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si e asa ciudat faptul ca e asa absenta, ieri avea net.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No bun, dar acum ar trebui sa stim si ce spune Albi, sau nu? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci, din ce am gandit eu, in orice caz (cu un mafiot, sau 2 in joc), politistul, daca nu a fost Kary, sa ne zica ce a descoperit. Doctorul sa-l salveze la noapte, ca macar stim ca el este alive.
Da...parerea Albinei era foarte importanta... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albina si-a tras si linie telefonica,si trebe modificate nush ce configuratii la net. Pe la 3 se duce la firma sa vorbeasca,deci e posibil sa rezolve azi
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba Madutz nu-i bun asa...ca daca e inca stripperita in joc, il viziteaza pe doctor ca acum stie cine e si nu mai poate salva pe nimeni.
Dar daca cumva police stie sigur ca NU e Albi, tot ar trebui sa spuna, pentru ca altfel riscam sa pierdem oricum daca mai sunt ambii mafioti in joc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 07:26 AM |
|