IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 323 324 325 326 327 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
MadutZ15
post Mar 7 2009, 03:00 PM
Post #3241

Musafir

Da' de unde stie cine e doctorul? Nu e neaparat sa se salveze pe el (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Si in plus...daca sunt ambii mafioti, si politistul e mort...cetatenii trebuie sa dibuiasca 1 azi ca sa mai aiba o sansa... Daca e doar un mafiot si nu-l dibuim iar mai au cetatenii o sansa, chiar daca el e stripperita si pe cineva tine ocupat, si omoara la noapte pe altul...Gresesc?(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Mar 7 2009, 03:04 PM
Post #3242

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Si ce facem in cazul asta....o asteptam pe Albi sa ne spuna parerea ei? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) In cazul in care rezolva cu netul..

This post has been edited by sweet_girl: Mar 7 2009, 03:05 PM

+Quote Post
Lilisor
post Mar 7 2009, 03:07 PM
Post #3243

Musafir

Oricum doctorul cred ca nu ar trebui sa se arate, ca dupa aia sigur il danseaza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Daca rezolva Albi cumva sa ne zica si parerea ei... ar fi super, ca eu oricum cred ca era in alianta cu Fanny!

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 7 2009, 03:10 PM
Post #3244

Musafir

No, ma, as fi vrut sa mai astept pentru ca nu ne ajuta la mare lucru ceea ce stiu.

Doua persoane sunt oneste aici in joc: eu (police) si Madutz e care am intrebat as'noapte. Din pacate n-am intrebat de Albi (scorpirescu cam prostut). Prima noapte insa n-am aflat nimic pentru ca toata noaptea (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) De aia creca am fost si tehuie de cap tata ziua urmatoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca deh, nu s-o mai intamplat de mult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 7 2009, 03:11 PM
Post #3245

Musafir

da, cam asa ar fi corect, sa aiba dreptul la replica din moment ce se pare ca ea va fi votata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Scorpi esti Police??? Si ai sarit sa ma acuzi de la inceput si erai sigura ca sunt eu desi nu intrebasesi de mine?? Amu chiar ca nu mai inteleg :|

Scorpi in cazul asta io zic ca mai bine taceai. Pe Madutz oricum nu o banuia nimeni, nuj ce iti veni sa intrebi de ea, si deci informatia ca tu esti Police nu prea ne ajuta cu mult (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 7 2009, 03:14 PM
Post #3246

V.I.P.

Deci am fac iar o incursiune in posturi. Iote ce spune Albi:
QUOTE(albinuza @ Mar 7 2009, 12:35 AM) *
Eu raman bunghita pe Angel! Daca pana maine cand ma trezesc si ma pun sa citesc cele un milion cinci sute cinci zeci si unu deposturi nu ma face nimeni sa ma razgandesc, ea e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Deci ce a fost atat de important, sa o faca sa se razgandeasca?? Mai ales ca nici nu stie toate detaliile. Daca o vota pe Angel, nu se producea nimic. Daca a votat-o pe Lili, a egalat-o in voturi cu Fanny.
Am remarcat ca nici Fanny nu a votat-o deloc pe Albi si chiar a vrut sa dea de inteles ca ar avea un rol pozitiv. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 7 2009, 03:16 PM
Post #3247

Musafir

Da, cam asa m-am gandit si io Sweet.

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 7 2009, 03:17 PM
Post #3248

Musafir

Pai nu ne ajuta, dar ce sa fac.. trebuie sa incheiem jocul asta o data.

Ramane asa: Albi o fost cu Fanny si atunci le-am prins.
Sau raman variantele: Sweet-Lilisor Sweet-Angel sau Angel-Lilisor.

Deci cum stam?

+Quote Post
Cindy
post Mar 7 2009, 03:18 PM
Post #3249

V.I.P.

Scorpi, tu esti sigur Police?? Ca nu vad de ce te-ai fi dat acum de gol. Si nu vad de ce ai fi intrebat de Madutz, ca pe ea nu o banuia nimeni. Sigur nu ne duci iar de nas?

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 7 2009, 03:18 PM
Post #3250

Musafir

Bai Angel...Lilisor ma banuia...si Scorpi la un moment dat...
E adevarat ca Scorpi trebuia sa mai taca putin...si doar daca ajungea iar cu funia la gat sa ne zica...
Albi imi e suspecta si mie...

LE: Daca Scorpi chiar e police...atunci...strippteuza, daca nu a fost Fanny, a dat gres aseara, ca doctorul a salvat, politia a intrebat...

+Quote Post

465 Pages V  « < 323 324 325 326 327 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th July 2025 - 06:13 PM