![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' de unde stie cine e doctorul? Nu e neaparat sa se salveze pe el (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Si in plus...daca sunt ambii mafioti, si politistul e mort...cetatenii trebuie sa dibuiasca 1 azi ca sa mai aiba o sansa... Daca e doar un mafiot si nu-l dibuim iar mai au cetatenii o sansa, chiar daca el e stripperita si pe cineva tine ocupat, si omoara la noapte pe altul...Gresesc?(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si ce facem in cazul asta....o asteptam pe Albi sa ne spuna parerea ei? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) In cazul in care rezolva cu netul..
This post has been edited by sweet_girl: Mar 7 2009, 03:05 PM |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oricum doctorul cred ca nu ar trebui sa se arate, ca dupa aia sigur il danseaza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Daca rezolva Albi cumva sa ne zica si parerea ei... ar fi super, ca eu oricum cred ca era in alianta cu Fanny! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, ma, as fi vrut sa mai astept pentru ca nu ne ajuta la mare lucru ceea ce stiu.
Doua persoane sunt oneste aici in joc: eu (police) si Madutz e care am intrebat as'noapte. Din pacate n-am intrebat de Albi (scorpirescu cam prostut). Prima noapte insa n-am aflat nimic pentru ca toata noaptea (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) De aia creca am fost si tehuie de cap tata ziua urmatoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca deh, nu s-o mai intamplat de mult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, cam asa ar fi corect, sa aiba dreptul la replica din moment ce se pare ca ea va fi votata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Scorpi esti Police??? Si ai sarit sa ma acuzi de la inceput si erai sigura ca sunt eu desi nu intrebasesi de mine?? Amu chiar ca nu mai inteleg :| Scorpi in cazul asta io zic ca mai bine taceai. Pe Madutz oricum nu o banuia nimeni, nuj ce iti veni sa intrebi de ea, si deci informatia ca tu esti Police nu prea ne ajuta cu mult (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Deci am fac iar o incursiune in posturi. Iote ce spune Albi:
Eu raman bunghita pe Angel! Daca pana maine cand ma trezesc si ma pun sa citesc cele un milion cinci sute cinci zeci si unu deposturi nu ma face nimeni sa ma razgandesc, ea e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Deci ce a fost atat de important, sa o faca sa se razgandeasca?? Mai ales ca nici nu stie toate detaliile. Daca o vota pe Angel, nu se producea nimic. Daca a votat-o pe Lili, a egalat-o in voturi cu Fanny. Am remarcat ca nici Fanny nu a votat-o deloc pe Albi si chiar a vrut sa dea de inteles ca ar avea un rol pozitiv. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, cam asa m-am gandit si io Sweet.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu ne ajuta, dar ce sa fac.. trebuie sa incheiem jocul asta o data.
Ramane asa: Albi o fost cu Fanny si atunci le-am prins. Sau raman variantele: Sweet-Lilisor Sweet-Angel sau Angel-Lilisor. Deci cum stam? |
|
|
![]()
|
|
Scorpi, tu esti sigur Police?? Ca nu vad de ce te-ai fi dat acum de gol. Si nu vad de ce ai fi intrebat de Madutz, ca pe ea nu o banuia nimeni. Sigur nu ne duci iar de nas?
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai Angel...Lilisor ma banuia...si Scorpi la un moment dat...
E adevarat ca Scorpi trebuia sa mai taca putin...si doar daca ajungea iar cu funia la gat sa ne zica... Albi imi e suspecta si mie... LE: Daca Scorpi chiar e police...atunci...strippteuza, daca nu a fost Fanny, a dat gres aseara, ca doctorul a salvat, politia a intrebat... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 06:13 PM |
|