IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 324 325 326 327 328 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
scorpirescu
post Mar 7 2009, 03:22 PM
Post #3251

Musafir

Nu va duc, bre. Eu m-am gandit asa: din prima ecuatie cum am fost aproape toti de accord ca Fanny e mafiot.. singureler care puteau fi cu ea era Albi sau Madutz.

Prin votul pe care l-a dat Albi nu putea fi cu nimeni altcineva.

Mai exista posibilitatea ca Fanny sa nu fie mafiot.. si atunci ar fi fost cam nasol de noi. Asa ca am zis sa vad poate nimeresc unul din cei ramasi. Madutz aparea in ambele ecuatii asa ca am intrebat de ea. No, ghinion. N-am aflat mare lucru.

De ce nu o banuia nimeni pe Madutz? Ca nici ea nu a votat-o pe Fanny, desi o banuia. No.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Mar 7 2009, 03:25 PM
Post #3252

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Hmm, dar de ce nu ai intrebat de Angel, daca erai atat de asmutita pe ea? Si acum vad ca iar o nominalizezi. Oare pentru ca esti tu mafiot si vrei sa ai pe cineva banuit deja de cetateni, pe care sa poti sa arunci vina?

+Quote Post
angeldust
post Mar 7 2009, 03:25 PM
Post #3253

Musafir

Io am mai zis odata de ce nu o banuiam dar ma rog...sa trecem peste asta.

Din punctul meu subiectiv de vedere eu cred ca Albi este si Fanny a fost. Si daca nu e asa singura alta posibilitate e Lilisor cu Sweet desi nu prea cred. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Sau...m-am mai gandit acum. Varianta Sweet-Albi nu am luat-o in considerare. Oare de ce? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 7 2009, 03:28 PM
Post #3254

Musafir

Daca strippteuza nu nimereste doctorul sau politistul, cetateanul stie ca a fost vizitat?
Ca, asa cum am zis mai sus, daca doctorul a salvat, si Scorpi e police si a intrebat, inseamna ca ar trebui sa stim cine e cetateanul vizitat de strippteuza, daca aceasta n-a fost Fanny.

+Quote Post
Cindy
post Mar 7 2009, 03:33 PM
Post #3255

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Dar avem voie sa spunem daca vreunul dintre noi a fost vizitat?

+Quote Post
rozy
post Mar 7 2009, 03:34 PM
Post #3256

Musafir

Cetatenii nu afla cand sunt vizitati,doar doctorul sau politia

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 7 2009, 03:36 PM
Post #3257

Musafir

Aaahaa...atunci...(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...Albi-Fanny, Albi-Sweet, Lilisor-Sweet si Lilisor-Albi sunt mafiotii mei.

+Quote Post
angeldust
post Mar 7 2009, 03:36 PM
Post #3258

Musafir

Daca esti doctor sau police poti sa spui ca ai fost vizitat, cine te opreste? Ca daca esti cetatea oricum nu stii.

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 7 2009, 03:37 PM
Post #3259

Musafir

Daca Albi ar fi fost cu Sweet nu ar fi votat Lilisor sa intarzie jocul. Ar fi votat Fanny sa-si poate apoi face de cap in continuare. De aia zic ca Albi numai cu Fanny ar fi putut fi.

Eu zic sa nu o mai lungim degeaba. Daca nu e Albi cu Fanny ne-am ars si gata. Dar alta posibilitate nu avem sa aflam faptasii.

Sweet, daca eu nu-s politist de ce nu se arata adevaratul politist si na.. poc se descopera ca eu sunt mafiot.. si daca a intrebat de altcineva .. iaca s-a rezolvat misterul. Ar ramane posibilitatea sa fie Kary, dar oare de cate ori as avea eu norocul asta? Ulciorul nu merge de multe ori la apa. Si daca eram mafiot ce sens avea sa ma declar acum din senin si fara vreo dovada sa infund pe careva, chiar nu avea nici un rost, nu?

Eu votez Albi si mergem mai departe. Sau asteptam sa i se repare si ei netul. Cum vreti voi.

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 7 2009, 03:39 PM
Post #3260

Musafir

Si eu votez Albi. Si daca se poate...v-as ruga sa mergem mai departe (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , nu vreau sa supar pe nimeni, dar mi-e ca se lungeste.

Sper ca Scorpi nu ne duce de nas, si ca nu grabeste jocul ca sa castige (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post

465 Pages V  « < 324 325 326 327 328 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th July 2025 - 07:43 PM