![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sweet, daca eu nu-s politist de ce nu se arata adevaratul politist si na.. poc se descopera ca eu sunt mafiot.. si daca a intrebat de altcineva .. iaca s-a rezolvat misterul. Ar ramane posibilitatea sa fie Kary. Pai asa m-am gandit. Amu nush ce sa zic, ca tu esti asa persuasiva si iti place sa risti. Si practic daca tu ai fost cu Fanny, este posibil sa fi fost suspectata si runda asta si ai fi murit si pierdut jocul. Deci practic, nu aveai ce sa pierzi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Noh, cred ca au dreptate fetele, ne lungim. Votez si eu Albi, dar daca Scorpi ne duci iar de nas, off jur ca o sa te nominalizez tot timpul!!! Si o sa iti cer lectii private de manipulare. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by sweet_girl: Mar 7 2009, 03:45 PM |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmmm...dar daca Scorpi a asteptat sa vada daca se anunta cineva politist...Apoi s-a anuntat ea, si singurele care pot fi sunt Kary si Albi. Iar acum Scorpi grabeste jocul in speranta ca nu-i descoperita. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si eu il grabesc putin, dar v-am zis de ieri ca pana maine neata pot juca, si in plus pe la 5si oleaca voi lipsi din nou vreo jumatate de ora...si nu vreau sa fiu judecata in lipsa, sau sa nu iau parte la actiune. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ioooi, mai. se poate si sa fiu politist pe bune, mai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na, votati-ma pe mine azi si maine va descurcati cu Albi, daca numai ea e mafiotul ramas. Mai greu o sa fie daca sunt 2 mafioti, dar nu imposibil. Trebuia sa tac din gura, na. Dar tata lumea striga: sa spuna police ce a aflat! unde-i police? police police. Iaca police: numa prostii face. Si ii si greu de crezut pe deasupra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ok, cu riscul sa par cea mai naiva, sa spunem ca te cred. Mentin votul pentru Albi. As vrea sa isi faca si ea simtita vocea prin Rozy, sa vedem ce are de spus in favoarea ei.
Lili, Angel? As vrea si parerea voastra. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, ma duc si eu vreo 2-3 ore prin mall. Ne vedem diseara atunci. Poate revine si albinoasa mafioasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si iu |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez Albi . Credeam ca am votat deja si ma tirasem.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai e de votat si Lilisor,da' nu cred ca se opune curentului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
This post has been edited by rozy: Mar 7 2009, 04:19 PM |
|
|
![]()
|
|
Puoi, mai stati sa vedem ce se intampla. Daca era Albi cu Fanny, terminam jocul de acum!! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
Cred ca doar Albi insasi si Lili nu au votat. This post has been edited by sweet_girl: Mar 7 2009, 04:21 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu 4 voturi din partea satenilor, Albi este trimisa catre abator. Noaptea se lasa.........shhhhhhhhh
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
no hai ca m-am imbracat. nu plec pana nu vad finalul, daca inchide rozy acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ar trebui sa ne spuna daca s-o terminat jocu.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th July 2025 - 07:47 AM |
|