IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 325 326 327 328 329 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Cindy
post Mar 7 2009, 03:41 PM
Post #3261

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(scorpirescu @ Mar 7 2009, 03:37 PM) *
Sweet, daca eu nu-s politist de ce nu se arata adevaratul politist si na.. poc se descopera ca eu sunt mafiot.. si daca a intrebat de altcineva .. iaca s-a rezolvat misterul. Ar ramane posibilitatea sa fie Kary.

Pai asa m-am gandit. Amu nush ce sa zic, ca tu esti asa persuasiva si iti place sa risti. Si practic daca tu ai fost cu Fanny, este posibil sa fi fost suspectata si runda asta si ai fi murit si pierdut jocul. Deci practic, nu aveai ce sa pierzi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Noh, cred ca au dreptate fetele, ne lungim. Votez si eu Albi, dar daca Scorpi ne duci iar de nas, off jur ca o sa te nominalizez tot timpul!!! Si o sa iti cer lectii private de manipulare. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Mar 7 2009, 03:45 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 7 2009, 03:49 PM
Post #3262

Musafir

Hmmm...dar daca Scorpi a asteptat sa vada daca se anunta cineva politist...Apoi s-a anuntat ea, si singurele care pot fi sunt Kary si Albi. Iar acum Scorpi grabeste jocul in speranta ca nu-i descoperita. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Si eu il grabesc putin, dar v-am zis de ieri ca pana maine neata pot juca, si in plus pe la 5si oleaca voi lipsi din nou vreo jumatate de ora...si nu vreau sa fiu judecata in lipsa, sau sa nu iau parte la actiune.

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 7 2009, 03:55 PM
Post #3263

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ioooi, mai. se poate si sa fiu politist pe bune, mai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na, votati-ma pe mine azi si maine va descurcati cu Albi, daca numai ea e mafiotul ramas. Mai greu o sa fie daca sunt 2 mafioti, dar nu imposibil.

Trebuia sa tac din gura, na. Dar tata lumea striga: sa spuna police ce a aflat! unde-i police? police police. Iaca police: numa prostii face. Si ii si greu de crezut pe deasupra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 7 2009, 04:00 PM
Post #3264

V.I.P.

Ok, cu riscul sa par cea mai naiva, sa spunem ca te cred. Mentin votul pentru Albi. As vrea sa isi faca si ea simtita vocea prin Rozy, sa vedem ce are de spus in favoarea ei.
Lili, Angel? As vrea si parerea voastra.

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 7 2009, 04:13 PM
Post #3265

Musafir

No, ma duc si eu vreo 2-3 ore prin mall. Ne vedem diseara atunci. Poate revine si albinoasa mafioasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

si iu

+Quote Post
angeldust
post Mar 7 2009, 04:17 PM
Post #3266

Musafir

Votez Albi . Credeam ca am votat deja si ma tirasem.

+Quote Post
rozy
post Mar 7 2009, 04:18 PM
Post #3267

Musafir

Mai e de votat si Lilisor,da' nu cred ca se opune curentului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by rozy: Mar 7 2009, 04:19 PM

+Quote Post
Cindy
post Mar 7 2009, 04:19 PM
Post #3268

V.I.P.

Puoi, mai stati sa vedem ce se intampla. Daca era Albi cu Fanny, terminam jocul de acum!! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
Cred ca doar Albi insasi si Lili nu au votat.

This post has been edited by sweet_girl: Mar 7 2009, 04:21 PM

+Quote Post
rozy
post Mar 7 2009, 04:23 PM
Post #3269

Musafir

Cu 4 voturi din partea satenilor, Albi este trimisa catre abator. Noaptea se lasa.........shhhhhhhhh

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 7 2009, 04:23 PM
Post #3270

Musafir

no hai ca m-am imbracat. nu plec pana nu vad finalul, daca inchide rozy acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ar trebui sa ne spuna daca s-o terminat jocu.

+Quote Post

465 Pages V  « < 325 326 327 328 329 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30th July 2025 - 07:47 AM