![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daca am invins mafiotii, sa ne cinsteasca si pe noi Rozy cu un vin rosu sau ce a baut ea seara trecuta! =)))
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
A doua zi dimineata,in varf de sura,c-un tarus infipt in fund...cin sa fie? Scorpi,militianu satului. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
Fartanestenii erau asa : Angel-cetatean Sweet-mafiot Lilisor-mafiot Madut-doctor Scorpi- politist Albi- cetatean Fanny-cetatean Kary-cetatean This post has been edited by rozy: Mar 7 2009, 04:30 PM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pfooooaaa ce ne-ati tras-o
Foarte bine ati jucat, eu una nu v-am banuit deloc. Pe Lilisor putin, dar nu in cardasie cu Sweet. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-mi trag ceasu.. ca eu din prima le-am scos de pe lista de suspecti pe Lilisor si pe Sweet.
Gizzzz.. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am fost si stripperita pe deasupra! (IMG:style_emoticons/default/ots.gif) Eu ti-am dansat Scorpi, deci sa nu te aud cu (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) cum ai zis in alt post (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
This post has been edited by sweet_girl: Mar 7 2009, 04:34 PM |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Moama....cand Lilisor activa...cand Sweet...cand o sa am timp o sa ma uit la posturile voastre sa vad ce mi-a scapat...
Sweet tu mi-ai dansat va sa zica si Lilisor a matrasit-o pe Scorpi. tztztz (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) De ce nu m-am gandit mai mult la Lilisor (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am zis eu ca Angel cu Scorpi se cearta si mafiotii rad de ele. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Super tare. Inca asa ceva n-am mai prins sa nu fie banuite deloc. Gizzz
Cum, mai swet, si eu care am "sperat" ca ne-am (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deloc? Nici un pic? Pai di ce ai mai venit atunci? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si cand te gandesti ca Fanny a mirosit ea ceva, dar felul in care a jucat a fost f dubios, m-a confuzat la maxim ca dupa ce toata lumea o devotase pe scorpi ea o tinea tot pe a ei (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th July 2025 - 09:50 AM |
|